CATEGORIES
18.10.2018

DINNER SHOWTA JA RÄHINÄ BILEITÄ

My Style

Tällä viikolla on energiatasot ovat olleet jostain syystä aika alhaalla ja itseä on saanut motivoida ihan kunnolla niin töiden kuin myös treenien parissa. Jotenkin ajatus tuppaa koko ajan vähän harhailemaan ja keskittymiskyky on muutenkin ihan jossain hakoteillä. Joskus kun näitä vaiheita iskee, niin ainakin itselleni tekee hyvää vähän irtautua kaikesta ja tehdä jotain ihan muuta kuin niitä perinteisiä arkihommia.

Tästä syystä oli oikein ekstra kiva lähteä eilen Marsaanan ja Elloksen järjestämään tilaisuuteen, jossa mentiin isolla mimmiporukalla katsomaan Krista Siegfriedsin tähdittämää Dinner Show -näytöstä Teatteri Forumiin! Ilta koostui istuvasta illallisesta sekä super hauskasta ja energisestä showsta. Krista, bändi, tanssiryhmä ja koko show oli todella viihdyttävä ja meidän koko pöytä innostui tanssimaan muiden lailla illallispöytien ympärillä illan loppuvaiheessa. Niin hauskaa!! Todella hyvä energiaruiske tähän väliin. Kristan sanoin "We all need more sparkle, glam and what the fuck moments in our lives".

H&M Jacket

ELLOS Dress

NLY Shoes

CHANEL Bag

Tällä teemalla jatketaan vielä tänäänkin sillä illalla on luvassa Rähinä Recordsin 20v syntympäpäiväjuhlat sekä kundien uuden 7 veljestä kirjan julkaisutilaisuus. Ihan mieletön saavutus ja illalla kyllä varmasti nostetaan malja jos toinenkin tälle pitkälle taipaleelle ja kaikille muistoille sen varrella.  Omatkin muistot yltävät jo jopa yli 16 vuoden päähän. Huh Huh. 

Illan tunnelmia voi seurata tuttuun tapaan Instagramin puolelta @kira_kosonen ♥

Photos by Juuli Rönkä

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*