CATEGORIES
21.11.2013

Lost in space

My Style

Tänään matkaan ensimmäiselle työreissulleni ELLEn puolesta. Suuntana on Lontoo ja Thomas Sabon uuden korumalliston lanseeraustilaisuus!

Photos: Hanna @ Strictly Style

Tänään matkaan ensimmäiselle työreissulleni ELLEn puolesta. Suuntana on Lontoo ja Thomas Sabon uuden korumalliston lanseeraustilaisuus! Lontoossa on luvassa pressitilaisuus korumalliston uudesta mallikasvosta, sekä illalla upea juhlaillallinen malliston kunniaksi.

Tuntuu ihan epärealistiselta saada näin upea mahdollisuus. Sanomattakin selvää, että olen todella innoissani! Palaan jo huomenna Suomeen ja pystyn viimeistään lauantaina Shanghain lennolla kirjoittamaan teille kaiken Lontoon kokemuksesta! Myös näiden reissujen takia alkuviikko on ollut pientä juoksemista paikasta toiseen, tai enemmänkin liitoa paikasta toiseen, koska olen niin äärimmäisen onnellinen tästä kaikesta.

Koska seuraavat päivät ovat niin täynnä ohjelmaa, olen ajastunut blogiin muutaman postauksen valmiiksi. Pyrin päivittämään instagramiin Lontoosta kuvia, niin saatte jo pientä esimakua reissusta!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*