CATEGORIES
23.9.2018

SUNDAY STYLE

My Style

Yleensä tykkään rauhoittaa sunnuntait siten, etten tee mitään suunnitelmia, vaan pyhitän päivän pelkästään kotona olemiselle. Yksi päivä viikossa pelkkää löhöilyä ja rauhoittumista jotenkin lataa kehon sekä mielen uutta viikkoa kohti ja siitä onkin muodostunut viime vuosina aika kiva perinne.

Joskus sunnuntaisin kuitenkin iskee pieni energiakärpänen ja silloin suunnistan yleensä BeAliveen treenaamaan/venyttelemään sekä saunomaan. Tämän jälkeen joku hyvä brunssi tai lämmin ruoka ja äkkiä takaisin kotiin sohvalle. Näinä päivinä olen lähes poikkeuksetta aina legginsseissä ja isossa hupparissa tai jossain mätsäävässä verkkariasussa, kuten tässä kokonaisuudessa. Vastaavassa tyylissä lähen yleensä myös aina ekstemporee safkareissuille, kuten vaikka Sushibaariin syömään, jos kotikokkailut ei syystä tai toisesta innosta. Minulla on itseasiassa kotona ihan oma "osasto" vaatekaapissa kaikille rennoille asukokonaisuuksille. Muutama huppari/kollari/leggins/verkkari kombo tässä on meinaan tullut hamstrattua vuosien varrella. Niin helppoa ja mukavaa! Ainakin itse rakastan juuri tälläistä pukeutumista. Varsinkin viikonloppuisin.

TOMMY HILHIGER Sweater

TOMMY HILFIGER Pants

ADIDAS Yeezy Sneakers

CHANEL Bag

Lempibrändini rentoihin "street style" henkisiin vaatteisiin on ehdottomasti Adidas Originals, mutta viime aikoina olen löytänyt ihan sairaan kivoja juttuja myös esimerkiksi Tommy Hilfigeriltä, Superdrylta sekä mm. Bik Bokilta. Olen tehnyt myös Instagramin puolella yhteistyötä JDSports verkkokaupan kanssa ja sieltä löytyy myös sairaan kivoja juttuja mm. FILA, Champion sekä IVY PARK brändeiltä. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan heidän valikoimansa jos hakusessa on uusia treeni- tai oloasuja. 

Photos Juuli Rönkä 

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Lara

    En kestä! Oli pakko pistää tilaukseen toi collari ja siihen vielä mätsäävät leggingsit, vaikka mulla piti olla tiukka linja juuri hankitun Chanelin takia. Omalla kohdallani huomaan yhä useammin suosivani rentoja collari-verkkarikomboja ja mohair-/kashmirvaatteita.