CATEGORIES
18.9.2018

SYYSPASTELLI

My Style

En tiedä onko se yleisesti tämä super herkullinen mintun sävy vai fakta, ettei tälläistä pastelli väriyhdistelmää yleensä ehkä nähdä kaduilla tähän aikaan vuodesta, mutta yksikään asuni ei ole saanut niin paljon kehuja ja huomiota kuin tämä kaveri tässä! Sitä ihan häkelty miten paljon kyselyitä ja kommentteja minttu-unelmani sai kaupungilla.

Jouduin vaan kaikille kuitenkin toteamaan, että neule on valitettavasti varmaan 6 vuotta vanha Zara löytö ja hame toissa kesän H&M mallistoa, joten täysin vastaavia vaatekappaleita on ehkä hieman haastava löytää. Varsinkin tähän aikaan vuodesta. Ehkä kuitenkin joku saa tästä inspiksen hyödyntää myös vähän erilaista väripalettia näin syyskauden aikana sen perinteisen harmaa-beige-burgundy-sinappisetin lisäksi! Olen myös monien kolleegoideni tavoin ihastunut yleisesti tähän neule/silkkimekko yhdistelmään, joka on vaan niin ihanan mukava sekä tyylikäs päällä.

ZARA Knitwear (old)

H&M Skirt (old)

NEW BALANCE Shoes

YSL Bag

Tämä käsipuolessa komeileva karkki YSL on itseasiassa ihan ensimmäinen merkkilaukkuni, jonka ostin varmaan n. 10 vuotta sitten. Se ei ihan niin paljon saa enää käyttökertoja, mutta en vaan koskaan raaskisi myydä sitä poiskaan. Ostettiin nimittäin isosiskoni kanssa silloin tismalleen samanlaiset käsilaukut (minä vaaleanpunaisen ja hän keltaisen) ja muistan miten iso juttu se silloin oli. En ollut koskaan omistanut mitään merkkivaatetta tai -laukkua ja tähän laukkuun säästetyt pennoset kyllä tuntui. Ne pennoset olin kuitenkin itse säästänyt töitä tekemällä ja jotenkin sillä hetkellä oli niin boss lady olo, kun pystyi ostamaan itselleen jotain niin arvokasta. Tämä laukku muistuttaa minua aina siitä fiiliksestä ja ehkä siksi en koskaan raaskisi sitä myydä. Ja onhan se myös edelleen vaan niin kaunis!

Photos Juuli Rönkä

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elisa

  Aivan täydellinen värikombo toi vihreä ja pinkki. Ei olis ekana tullut mieleen, mutta toimii! Tosi kaunis.

 • Maija M.

  Kyllä, tuo clutch on aivan ihana! <3 Olen tuota väriä koittanut käytettynä metsästää, mutta toistaiseksi turhaan. Asusi on myös todella kauniin värinen.

  • Kira Kosonen

   Kiitos Maija! Joo tämä väri ei ole kyllä itsellänikään tullut missään vastaan! Ehkä myös siksi tajunnut pitää siitä kiinni, vaikka hieman harvemmin tuleekin käytettyä nykyään :)

 • Jasmin

  Toi laukku on aivan ihana! Et todellakaan myy, tai sitten täällä on valmis ostaja ;) !

  • Kira Kosonen

   <3 <3 <3