CATEGORIES
14.9.2018

SISKONI MIEHEN KAAPILLA

My Style

Isosiskoni aviomiehellä on aina ollut todella siisti tyyli ja olen viime vuosina huomannut penkovani hänen kirppiskassejaan suuremmalla innolla, kuin siskoni! Siskollani on todella klassinen ja naisellinen tyyli (jonka vuoksi hänen kirppiskamansa varmaan vasta haluttuja ovatkin), mutta olen aina itse tykännyt hieman enemmän rennosta ja sporttisesta tyylistä. Tykkään myös over size malleista varsinkin huppareissa, jonka vuoksi huomaan nykyään ihastelevani usein miesten osaston vaatteita ja varsinkin takkeja, huppareita sekä t-paitoja!

Tämäkin takki on siskoni miehen vanha, jonka itseasiassa Jekku bongasi minulle jostain second hand -ryhmästä. Hän laittoi minulle viestin "Hei eiks tää on sun siskon mies, joka myy tätä rotsia? Ihan sun näköinen miks et osta sitä?" No sillä samalla sekunnilla laitoinkin langolleni viestiä, että mayday mayday takki äkkiä pois myynnistä ja tänne kiitos, haha.

ANTI SOCIAL SOCIAL CLUB Jacket

H&M Knitwear

LINDEX Jeans

NEW BALANCE Shoes

SAINT LAURENT Bag

Viime viikonloppuna minulla oli myös siskoni miehen vanha Nirvanan t-paita päällä, josta sain varmaan ennätysmäärän kyselyitä kaikilta poikapuolisilta kavereiltani. Unelma vaatekaappini saattaakin siis koostua siskoni miehen vaatteista sekä siskoni asusteista! :D

Photos Juuli Rönkä

0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*