CATEGORIES
10.9.2018

VIIKONLOPPUNA

My Style

Nukuin perjantain ja maanantain välisenä aikana yhteensä melkein kolmekymmentä tuntia! Kroppa jotenkin vaan huusi nyt lepoa. Siivotussa kodissa ja puhtaissa lakanoissa kelpasikin levätä.
Testasin uutta yoga work out -treeniä BeAlivella perjantaina. Tämä oli perinteistä joogaa vähän rankempi ja tehokkaampi hikitreeni, joka toimi itselleni ihan super hyvin! Käsi- ja vatsalihakset olivat kipeät koko viikonlopun. Ehdottomasti jatkoon.
Olin myös lauantaina BeAlivella hikoilemassa, jonka jälkeen päätin hemmotella itseäni ja ostaa ekstemporee HydraFacial -kasvohoidon salin spa puolella. Iho on jostain syystä vähän oikkuillut tässä viime aikoina ja tämä syväpuhdistava ja tehokosteuttava hoito on kyllä aina auttanut asiaa. Suosittelen kokeilemaan jos näppyjä on ilmestynyt kasvoille yhtäkkiä ennätysmäärä.
Pysyin aikalailla kotosalla koko viikonlopun tehden töitä ja rentoutuen. Perjantaina tehtiin kyllä kavereiden kanssa safkaa illalla, mutta muiden lähdettyä vielä keskustaan päin, päätin itse suuntaa suoraan kotiin. Lepo meni tänä viikonloppuna kyllä kaiken edelle!
Töiden ohessa katsoin viikonloppuna aika hiton monta jaksoa Handmaid's tale -sarjaa, mutta en vieläkään ole ihan sataprosenttisesti vakuuttunut tästä sarjasta! On se toki super mielenkiintoinen, mutta en jotenkin ihan ymmärrä sen fanaattista hehkutusta. Tuntuu, että olen ihan yksin tämän mielipiteen kanssa. Varmaan vähän sama asia jos joku sanoisi minulle, ettei ymmärrä Game of Thronesin päälle :D

TOMMY HILFIGER Cap

NLY Top

PEAK PERFORMANCE Pants

SUPERGA Shoes

H&M X WANG Bag

Tein viikonloppuna myös kahtena peräkkäisenä päivänä (tai itseasiassa illalla ja seuraavana aamuna) ison kasan protskupannareita, joihin minulla on tullut jostain syystä pieni tauko! Ihan paras viikonloppu herkku, jos haluaa herkutella ilman mitään ekstraa. Uusi resepti tulossa näihin pian. Itsellä on meinaan nyt vähän tälläinen "takaisin ruotuun" meininki kesän jälkeen. Tuli meinaan syötyä ihan mitä sattuu ja treenitkin jäivät kyllä todella miinuksen puolelle. Noh, kesästä saa ja pitääkin nauttia! Nyt energiat on ollu kyllä niin alhaalla (ja flunssakin tuli tossa käytyä läpi), että pakko vähän katsoa tarkemmin mitä syö. Myös vitamiinien tankkaus on alkanut! Varmoja syksyn merkkejä.

Photos Juuli Rönkä

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mimmu

  Sä oot kyllä onnekas kun kertomasi kesän löysäily treeneissä yms ei näy kropassa sulla ollenkaan (ainakaan kuvissa), vaan ihan yhtä timmin näköinen oot kun aina :) Mullakin meni kesä vähän läskiksi ja kivasti tuli melkein 3kg painoakin lisää, mikä mun lyhyessä varressa näkyy aika paljon. Nyt takas treenin ja terveellisemmän ruoan parissa, tavoitteena että syyskuun aikana olisi nuo kesäkilot sulaneet pois :)

  • Kira Kosonen

   Olen onnekas siinä, että kehon paino ei yleensä kauheasti heittele kolmea kiloa enempää, mutta kyllä ruumiin rakenne/koostumus muuttuu nykyään heti jos ei urheile :D Ruokavalio minulla on nyt pääpiirteittäin aina aika kunnossa. Kesällä nyt enemmän herkkupäiviä ja rennompaa ruokailua all around, mutta ei koskaan mitään älytöntä muutosta perinteiseen ruokavaliooni! Sen vuoksi se paino pysyykin varmaan suht samana, mutta kyllä ne paikat vaan löllyy enemmän näiden rennompien kausien jälkeen haha. Se ei tosiaan asukuvissa varmaan hirveästi vaan näy…

 • Elisa Lepistö

  Hahha totaalisen samaa mieltä handmaid’s talesta!! Siis ei vaan nappaa yhtään. Ps. en ymmärrä myöskään GOTia :DDD

  • Kira Kosonen

   :D :D :D Heiiiii GOT on best :D :D :D

   • Satu

    Minäkin olin ensimmäisen kauden jälkeen aika kysymysmerkkinä, outo sarja ja lähti käyntiin hitaasti mutta sen verran hienosti toteutettu ja kiinnostava että katsoin myös toisen kauden ja se oli kyllä hyvä!

    • Kira Kosonen

     Okei ehkä pitää antaa toisella tuottarillekin vielä mahdollisuus :D