CATEGORIES
22.8.2018

SMARAGDINVIHREÄ SILKKIMEKKO

My Style

Kiitos kaikille kommenteista edelliseen Toistuva Painajainen -postaukseeni! Sain täältä blogikommenteista sekä etenkin IG storyn puolella paljon hyviä tulkintoja uneni merkityksestä, joita olen jäänyt pohtimaan. Kommenteiden kantavana analyysina oli se, että uni muistuttaa vielä jostain alitajunnan pelosta, jota en ole täysin käsitellyt. Unen kautta pelko yrittää päästä tietoisuuteen ja huomauttaa minua vielä olemassa olostaan.

Pitää siis vaan kaivella vähän syvemmälle omaan itseen ja miettiä niitä omia pelkoja, mistä ne johtuu ja miten niihin voi vaikuttaa. Tosin jotkut pelot saattavat olla sellaisia, mitä ei edes itse tiedosta! Silloin pitää keskittyä vaan siihen unen tuomaan tunteeseen ja miettiä mistä se ahdistus oikeasti kumpuaa. Mielenkiintoisia juttuja! Jotain lukkoja on siis vielä varmaan tiedostamatta...

&OtherStories Dress

&OtherStories Rings

H&M Shoes

CHANEL Bag

Painajaisista kuitenkin unelmiin, nimittäin tähän IHANAAN smaragdinvihreään mekkoon, jonka löysin keskustan &OtherStories liikkestä muutama viikko sitten. Mekko oli kuulemma tullut edellisenä päivänä myyntiin ja myyty melkein samantien loppuun. Sain juuri napattua itselleni viimeisein 36 koon ja olin siitä kyllä todella iloinen. Olen metsästänyt kissoin ja koirin näitä silkkisiä narumekkoja ja vaikka niitä tuppaa IG sivut olemaan täynnä, niin in real life on mekot olleet kyllä pienoisen metsästyksen takana. Jos teillä on siis vinkkejä mistä näitä vastaavia mekkoja voisi löytyä, niin jakakaa ihmeessä! Toiveena olisi vielä vastaavanlainen mekko nudena, punaisena tai hentona vaaleanpunaisena.

Photos Juuli Rönkä 

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Miia

  Niin upeita kuvia ja noi hiukset! Ihastelin näitä ig:n puolellakin.

 • ReettaHK

  W A U !!!!!!!! Aivan uskomattoman kaunis mekko ja sinä <3

  • Kira Kosonen

   K I I T O S !!!! <3 <3 <3

 • Jenni

  Oon lukenut sun blogia aina silloin tällöin, mutta tänään kun piti jäädä flunssan takia töistä kotiin, aloin selaileen sun Wellbeing-kategoriaa ja täytyy sanoo että ihania postauksia!❤️ Ihan sairaan hyvänkuulosia reseptejä ja kaikki vinkkipostaukset hyvinvointiin on jotenki tosi aitoja. Oot muutenkin tosi inspiroiva, eli täytyy ehdottomasti alkaa tsekkaan postaukset säännöllisemmin. Kivaa viikonloppua! ?

  • Kira Kosonen

   Siis kiitos Jenni! Et tiedäkkään miten paljon tämä motivoi ja antoi lisäpuhtia minulle <3 Kiitos niin paljon!!!! Ihanaa viikonloppua myös sinne :)

 • Lii

  Sun hiukset näyttää niin kauniilta!

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! Olin juuri ennen kuvauksia käynyt Teemulla freesaamassa niitä ja sain laineet hiuksiin samalla ?❤️

 • Janette

  Aivan ihana mekko ja wau sinä!!:-)

  • Kira Kosonen

   Kiiiiitos! <3