CATEGORIES
18.12.2013

Jubel

My Style

Helsingin Stockmann on kyllä pahan pesäke tähän aikaan vuodesta... huh! Olisin kiertänyt sen kaukaa, mutta joululahjojen hankinnan lisäksi minulla on myös aina poikaystäväni syntymäpäivät joulukuussa. Tänään itseasiassa. Onnea rakas! Hänen lahjatoiveena oli Icebug nastajuoksukengät. Ei varmaan kellään muulla ollut tämä samainen kenkäpari joulupukin listalla, joten tietty oikea malli ja koko olivat kiven alla.

No keskustan Stokkalta minut ohjattiin suoraan Jumboon. Stokkan rysähississa jouduin kyllä laskemaan kymmeneen ja menemään omaan "happy place" paikkaan etten alkanut vaan kiljumaan. Eniten ehkä otti päähän se, että huomasin olevani ihan yhtä paha kuin kaikki muut.. naama nyrpeenä angsti päällä. Onko tämä se joulun idea? Istuin autooni ja laitoin radion päälle. Sieltä alkoi soimaan biisi, joka muutti fiilikseni täysin! Kuuntelin biisin loppuun saakka ennenkuin lähdin parkkihallista. Muistin taas, että olin itse aiheuttanut itselleni tämän olotilan ja voisin myös itse sen lopettaa. Päätin astella Jumboon uudella asenteella. Hymyilin vastaantulijoille ja marssin urheiluosastolle.. siellä minua odotti etsimäni kengät JA yksi toinenkin lahja, jota olin ettinyt kissoin ja koirin. Asenne ratkaisee.

Muistakaa siis kaupungilla olessanne hymyillä ja laskea kymmeneen ennenkuin alatte kiljumaan vaikka Stokkan työntekijöille. Heillä on varmasti rankempaa kuin meillä.

Biisi joka pelasti päiväni oli Klinganden Jubel, joka tarkoittaa sanaa joyfulness. Sitä tämä biisi tosiaan olikin. Voi olla, että tämä biisi pitää ottaa pelastajaksi vielä muutaman kerran seuraavan viikon aikana. Joulu <3

Photos: Hanna Väyrynen

Tämä paita oli muuten löytö Shanghain nuorisomarketista, josta minulle vinkattiin blogissa! Kiitos vinkistä!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*