CATEGORIES
16.8.2018

MARIO!

My Style

Eihän tästä asusta voi tulla mitään muutakaan mieleen! :D Itseasiassa ainoa videopeli, johon olen koskaan ollut koukussa oli Super Mario Cart, jota hakattiin aina kilpaa siskojeni kanssa Kauniaisissa. Muistan miten kova adrenaliini oli aina päällä, kun pääsi seuraavalle tasolle ja yritti pelastaa prinsessan jonkun örrimörrin otteista. Montakohan tuntia sitä tulikaan aina istutta silloin TV:n edessä?

Muuten lelut ja aktiviteetit oli aina enemmän sitä perus Barbie/My little pony linjaa, mutta Mario oli kyllä kova sana. Ei meillä tainnut edes muita pelejä olla! Punainen hattu, tekoviikset ja valkoiset hanskat vielä jostain ja tulevan syksyn Halloween asukin olisi kasassa.

TOMMY HILFIGER Overall *saatu

TOMMY HILFIGER T-Shirt *saatu

CHANEL Bag

SUPERGA Sandals

Punainen t-paita näiden haalareiden kanssa ei ollut ehkä se parhain yhdistelmä (ellei ole Mario fan for life), mutta kesän aikana näitä on tullut käytettyä mm. myös vaan sporttitoppien, bikinien yläosien sekä valkoisen t-paidan kanssa. Jotenkin aina niin lapsenmielinen ja veikeä olo nämä päällä! 

Photos by Juulia Rönkä

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Aino

  Voi miten hauska asu mutta äää, sun iho on niiin upea ja hehkuva! Goals.

  • Kira Kosonen

   Oi kiitos Aino!! :)) Uskon, että iho voi nyt paremmin lisätyn vihreän myötä (vaihdoin aamupuuron vihersmoothieen).. Kesän elintavat eivät nimittäin muuten kyllä tätä ilmiötä kauheasti tue :D

 • H

  Love the overall! Where can I get it? X

  • Kira Kosonen

   Thank you! Got it from the Tommy Hilfiger store in Kamppi center beginning of the summer.. but I think an online search could be the best choice!

 • Julia Toivola

  Toi vika kuva <3

  • Kira Kosonen

   <3 <3 <3