CATEGORIES
10.8.2018

FLOW FAILS

My Style

Kotona syöminen

Flowssa on NIIN paljon upeita ruokakojuja, joiden valikoimaan kannattaa panostaa jo heti festaripäivän alussa eikä pelkästään yön tunteina. Viime vuonna ruokakojuen testaus (ja flow muutenkin) jäi myrskyjen ja häiden vuoksi todella lyhkäiseksi, josta johtuen pääsin nauttimaan vaan yhdestä ehkä maksimissaan kahdesta Flow annoksesta. Fail.
Liian myöhään alueelle

Meidän kaveriporukalla on tapana järjestää aina hauskoja Flow etkoja melkein jokaiselle Flow päivälle, mutta joskus etkot venähtävät aivan liian pitkiksi ja festarialueelle siirtyminen tapahtuu ihan liian myöhään. Pitäisi aina laittaa joku etko aikaraja, josta ei sitten jousteta yhteispäätöksen voimin. Fail.
Jumittaminen

Meidän kaveriporukalla on myös vuosien saatossa muodostunut perinteeksi kokoontua (ja pitää tukikohtaa) Lämpö baarin terassilla, mutta joskus sinne tulee jumituttua ihan liian pitkäksi aikaa. Flowssa parasta on virran mukana meneminen ja alueelle eksyminen! Ei siis niin paljon Lämpöä tänä vuonna. Fail.
Puhelintreffit

Viime vuosina puhelimet ovat toimineet alueella itseasiassa yllättävän hyvin, mutta muutaman takaisen vuoden kokemuksesta en siltikään enää koskaan sovi, että ”soitellaan alueella”. Silloin sain nimittäin pyöriä muutaman tunnin ihan yksinäni alueella, ennen kuin törmäsin ihan toisiin tuttuihin, keiden seuraan sitten lyöttäydyin. Tästä tuli itseasiassa yksi Flow historiani hauskimmista illoista, joten onni onnettomuudesta. Ei kuitenkaan puhelintreffejä. Fail.
Liian iso porukka

Liian isossa porukassa liikkuminen on ihan mahdotonta. Aina joku törmää johonkin tuttuun ja jotain saa odottaa. Siinä menee vaan hermot. Suosittelenkin muodostamaan pienempiä Flow porukoita (maks 4 henkeä) kenen kanssa pitää alueella yhtä. Isot porukat isolla alueella… Fail.

Turhat lupaukset

Tästä päästään myös siihen, että älä lupaa kellekään kuitenkaan mitään :D Flowssa törmää niin paljon vanhoihin ystäviin ja joskus se flow virta vie vaan mennessään. On kiva mennä alueelle ilman mitään aikataulua (no ehkä lempikeikat tietty) ja vaan pyöriä ja fiilistellä. Sovitut menot ja tapaamiset Flowssa? Fail.
Uudet kengät

Viime vuonna fail-listalle pääsi myös uudet kengät :D Mitä ihmettä oikein ajattelin? Vaikka ollaan lähellä kotia ja kaupunkialueella, niin silti ihan yhtä lailla niitä jalkoja tulee kulutettua, kuin millä tahansa festareilla. Minulle tuli niin pahat rakkulat maihareistani, että en pystynyt liikkumaan enää minnekään, kunnes ihana ystäväni vaihtoi kenkiä kanssani. Hänellä oli vielä sata kertaa paremmat sukat, joten ilta pystyi jatkumaan ilman reissua kotiin. Uudet kengät festareilla… EPIC FAIL!

Jatkot perjantaina

Flow on vaan kerran vuodessa ja tottahan toki sitä ollaan ihan into piukeena heti perjantaina. Tässä vaiheessa pitäisi kuitenkin aina muistaa sunnuntai aamun energiatasot ja lähteä alueelta heti kotiin perjantaina odottamaan lauantaita. Ei siis jatkoja vielä perjantaina. Fail.

ANDIATA Dress

DOLCE & GABBANA Boots

YSL Bag

Mitäs onko teillä lisätä tähän vielä jotain mitä itsekin voisi taas pitää mielessä? :D Asuista ei ole vielä tietoakaan, mutta kelin ja fiiliksen mukaan tänä vuonna ♥ No stress just flow ♥

Ihanaa ja mutkatonta FLOW viikonloppua kaikille!

Photos Juuli Rönkä

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*