CATEGORIES
9.8.2018

TYHJÄÄ LYÖ

My Style

ZARA Top

LEVI'S Shorts

NLY Shoes

CHANEL Bag

Tämä viikko on sujunut enimmäkseen koneen äärellä kotona sekä kuvauspuuhissa, vaikka postauksia onkin tullut julkaistua nyt harvaseen. On ehkä ollut jotenkin hieman käynnistysvaikeuksia varsinkin tämän kirjoittamisen kanssa loman jälkeen ja aina kuvien lataamisen jälkeen tuleekin sellainen fiilis, että mitä järkevää sitä oikein nyt sanois :D Viimeisenkin postauksen aiheena oli käytännössä SÄÄ!! Haha siitä kyllä tietää, ettei päässä kyllä pyöri yhtään mitään. Tyhjää lyö!

Minulla on koneella kasapäin asukuvia ja materiaalia, mutta koska tekstipuoli nyt tökkii pahasti, niin ajattelin kysyä teiltä mitä te haluaisitte kuulla? Pitäisikö tehdä joku Q&A postaus, haastepostaus, kirjoittaa jostain tietystä aiheesta... Nyt saa ehdottaa! Mitä te haluatte nähdä/tietää?

Photos Hanna Väyrynen

5 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Ansku

  Sama toive kuin edellisillä + kosmetiikkapostauksia :)

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! <3 Tehdään :)

 • Elina

  Moro, samoilla linjoilla Riikan kanssa! Selkeästi sulla mielenkiintoisia ja vähän syvällisempiä ajatuksia itsensä löytämisestä, muuttumisesta ja itsensä rakastamisesta. Olisi mielenkiintoista lukea esim. 1) millä tavalla tätä itsensätutkiskelua olet tehnyt ja 2) mitä olet oppinut itsestäsi :) (tietysti niissä rajoissa kuin vain olet valmis näitä ajatuksia julkisesti jakamaan tai ihan vain yleisellä tasolla jos menee liian henkilökohtaiseksi)

 • Riikka

  Kuuntelin podcastin, jossa olit vieraana ja avasit siinä henkistä kasvuasi. Tää aihe kiinnostaiso kovasti moneltakin kantilta, koska olen itse samojen aiheisen äärellä ja intensiivinen terapiaprosessi vie koko ajan eteenpäin.
  – Miten ihmissuhteesi ovat muuttuneet oman kasvun myötä? Onko tullut vastustusta?
  – omat rajat, ennen ja nyt.
  – herkistyminen itsensä kuuntelemiselle. Mitkä keinot sulla toimii?
  – hyvien kirjojen suosituksia (sain podcastista tosi hyvän suosituksen Sydänmagneetti-kirjaan ja tykkäsin!)

  • Kira Kosonen

   Hei todella hyviä aiheita! Kiitos tästä <3 ja upeeta, että sydänmagneetti toimi :) siitä ollut iso apu itselle!