CATEGORIES
8.1.2014

Rain Drops

My Style

 

Juuri äsken kympin uutisissa haastateltiin ihmisiä siitä, miten he pärjäävät kaiken tämän pimeyden ja sateen keskellä. Suureksi yllätykseni ihmisiltä tuli aika paljon positiivisia vastauksia ja hyvä mieli välittyi myös ruudun tälle puolelle! Jotenkin todella virkistävää huomata, että aina niin negatiiviseksi leimattu kansa uskoo siihen, että asenteesta se on kiinni millä mielellä mennään. Niinkuin se ihana Coca-Cola mainos sanoo.. "Vaikka talvemme ovat loputtoman pimeät, kesäisin me nautimme loputtomasta valosta".

Useat kadunkulkijat neuvoivat liikkumaan, syömään paremmin ja hyödyntämään mm. kirkasvalolamppuja. Itsea kiinnostaisi ehdottomasti kokeilla myös tuota kirkasvaloa ja sen vaikutusta! Onko kellään hyviä kokemuksia näistä lampuista?

Muutenkin itsellä todella kepeä sekä hyvä mieli ja energiaa on tullut huimasti lisää kaikkien superfoodien myötä. Kyllä suosittelen ottamaan edes muutamia juttuja osaksi omaa ruokavaliota, jotta jaksaa painaa vielä tämän toisen puoliskon kesää kohti. Voisin tehdä myös postauksen kaikista lempi superfoodeistani, jotka sisältävät nimenomaan paljon C- ja D-vitamiinia, jotka ovat meille kaikille ihan ehdottoman tärkeitä virkeyden kannalta tähän aikaan vuodesta.

Mitä muita selviytymiskeinoja teillä on tähän kaamokseen? Sateessa tanssimista? Meditointia? Tässä ainakin selviytymisasuni kauppareissuille!

Photos: Hanna Väyrynen

Takki: Rains (saatu blogin kautta)

Paita: Carlings

Housut: Carlings

Neule: BikBok (saatu blogin kautta)

Kumpparit: Hunters

Huivi: Acne

Tags: 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*