CATEGORIES
2.7.2018

KESÄN KIETAISUMEKOT

My Style

NLY Dress

CELINE Shades

CNAHEL Shoes

CHANEL Bag

Kietaisumekot ovat olleet tänä kesänä jo useamman kerran asukriisien pelastaja niin reissuilla, kuin ihan vaan kaupungille lähtiessä. Varsinkin tämä Geneven viinitiloilla nähty mustavalkoinen mekko Vero Modasta sekä tämä punainen NLY mekko Nelly.comista ovat olleet nyt ahkerassa käytössä. Niin helppo stailata espradillojen tai lenkkareiden kanssa ja voíla. Kietaisumekkojen suosittu salaisuus piilee myös varmasti siinä, että turvotuksen iskiessä mekon voi aina köyttää päälle vähän löysemmin ja löysemmin. Ainakin meidän Geneven ruokareissulla tämä tuli todella tarpeen, hehe.

Viikko alkaa täällä hieman erilaisissa merkeissä, sillä lähden tänään yhdeksi yöksi Tukholmaan katsomaan Eminemin keikkaa kavereiden kanssa! Todella nopeasta reissusta on kyse ja suunnitelmissa onkin vaan kiva dinneri, keikka, hyvä aamupala Berns hotellissa ja ehkä muutamassa kaupassa pyörähtäminen ennen päivälentoa huomenna takaisin. Ainakin Acnella haluaisin ehtiä käymään pikaisesti. 

Kivaa viikon alkua siis kaikille ja palataan Tukholman jälkeen!

Photos Julia Toivola

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • RH

    Oli vain ihan pakko tulla kommentoimaan, että olet kyllä todella kaunis ilmestys! Ja sun kuvat on aina ihan upeita (niin täällä kuin instassa), ihailen kaikin puolin. :) Tykkään myös, että vaikka reissailet paljon ja näet todella upeita paikkoja, kirjoittelet aika ajoin myös todella maanläheisiä postauksia ja juttuja – se on kiva combo. Hyvää kesän jatkoa! <3