CATEGORIES
12.6.2018

MATKALLA SVEITSIIN

My Style

Nyt on luvassa jotain aivan muuta Cannesin ja Marbellan säihkeeseen verrattuna, sillä olen matkalla Sveitsin luontoon! Kyseessä on Sveitsin turismiorganisaation sekä Peak Performancen järjestämä elämysmatka ja varsinainen elämys tästä taitaa tullakin.

Luvassa on mm. haikkaamista, joogaa vuorenrinteellä, köysiratoja, seikkailuja, hyvää ruokaa, spa-vierailuja, nähtävyyksiä ja vaikka mitä. Ohjelma on todella tiivis seuraavan viiden päivän ajan ja vaihdamme melkein joka päivä paikkaa/kaupunkia, joten saa nähdä miten pystyy päivittämään reaaliajassa postauksia, mutta ainakin Instagram storyn puolella voi seurailla meidän meininkiä ja toivottavasti hulppeita maisemia.

ZARA Knitwear

LEVI'S Skirt

CHLOÈ Shoes

SAINT LAURENT Bag

Meitä on reissussa aika iso porukka ja koko meidän blogitoimisto jengin lisäsi matkassa on mukana myös paljon muita upeita tyyppejä ja tuttuja. Tulee varmasti upea seikkailu. Pakkaaminen oli kyllä super vaikeaa, koska kelit tulevat vaihtelemaan pakkasasteista helteisiin, kun liikutaan vuorten ja laaksojen välillä! Harvemmin sitä tulee pakattua pipoja ja hanskoja samaan kassiin biksujen kanssa, mutta näillä mennään. 

Photos Julia Toivola

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*