CATEGORIES
14.5.2018

SE HATTARAN VÄRINEN JAKKUPUKU

My Style

Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta blogin puolella! Minulla on ollut ongelmia ladata tänne kuvia täyskokoisena, koska pohja on koko ajan huutanut kuvakoosta erroria, vaikka ihan normikokoisena olen niitä yrittänyt tänne saada. Kokeilin pienentää kuvakokoa tilapäisesti, mutta kuvat menivät vaan kamalaksi pikselimössöksi täällä pohjassa. Nyt asia on kuitenkin saatu selvitettyä, joten päästään teholla Etelä-Ranskan kuviin!

Palasimme Nizzasta Cannesiin Magnumin tilaisuuksia varten ja ekana vuorossa oli pieni suklaan valmistus workshop. Workshopissa minulla oli päällä tämä ihana hattaranvärinen jakkupuku H&M:ltä, joka tulee myyntiin arviolta viikolla 21, eli parin viikon päästä. Käyn usein lainaamassa vaatteita eri showroomeilta työreissuja varten ja tämä puku oli kyllä tämän reissun ehdoton suosikki! Jakun alla on siis shortsit, jotka saavat tyylin näyttämään jakkumekolta, mutta ilman minkäänlaista vilautusvaaraa. Sain asusta myös todella paljon kyselyitä Instagramin puolella, joten uskoisin setin lähtevän aika ripeään tahtiin H&M:n hyllyiltä.

H&M Suit (coming out week 21)

ZARA Shoes

CHANEL Bag

Vaikka tällä viikolla nähdään vielä kuvia Ranskasta, niin olen jo tosiaan takaisin kotona. Oli kyllä hullua astua koneesta ulos ja huomata miten LÄMMIN täällä on! Täällähän on itseasiassa lämpimämpää nyt kuin Ranskassa. Ihan hullua. Miettikää jos tälläinen ilma olisi koko kesän läpi! Se olisi niin upeata.

Viikonloppu sujuikin sitten täysin ilmasta nauttien ja päätettiin tehdä kavereiden kanssa kunnollinen kesäpaikkojen avauskierros. Aikaa tuli vietettyä Cafe Birgitassa, Löylyssä, Mattolaiturilla, Skifferillä, puistoissa sekä uudella Hampton Bay terassilla Hietalahden rannassa. Aivan super kiva uusi paikka, jossa saa myös hyvää ruokaa terassilla. Suosittelen tsekkamaan. Oltiin täällä itseasiassa juuri eilen viettämässä äitienpäivää mamman kanssa ♥ 

Toivottavasti sielläkin oli kaikilla ihana kesäinen viikonloppu!

Photos Sandra Hagelstam

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*