CATEGORIES
18.5.2018

MUSTAVALKOISIA KUOSEJA

My Style

Vaikka kaikki ihanat kesäkuosit ja pastellivärit ovat yleensä aina pinnalla tähän aikaan vuodesta, niin silti olen huomannut nyt tänä keväänä olevan esillä myös paljon erilaisia mustavalkoisia kuoseja! Minulla, Sandralla ja Julialla oli kaikilla esimerkiksi Ranskassa mukana jos jonkilaista mustavalkoista pallo- raita- sekä tähtikuosia. Oltiin kyllä hauskan näköinen trio, kun lähdettiin kaikki yhdessä kaupungille kunnon kuosisiskoina. Yhdellä vähän palloa, toisella raitaa ja kolmannella vaikka ruutua, mutta kaikki samassa söpössä mustavalkoisessa harmoniassa. Tästä sain inspiraation miksata mustavalkoisia kuoseja myös yhteen samaan asuun ja minusta tämä tähtitoppi toimiikin tosi ihanasti näiden raidallisten rentojen housujen kanssa. Todella rento ja helppo kaupunkityyli.

GINA TRICOT Top

H&M Pants

CHANEL Bag

CHANEL Espradillos

Tällä hetkellä istun kotosalla ja naputan vimmatusti konetta, että saan muutaman deadlinen maaliin. Olen salaa aika iloinen, että taivas on nyt hetken aikaa ihan pilvessä, että voi istua jotenkin rauhassa koneella ja saada kaikki asiat hoidettua ennen viikonloppua. Mistä se oikein johtuukin, että Suomessa tosta upeasta ilmasta tulee melkein ihan suorituspaineet? Jokaisesta päivästä pitäisi saada jotenkin kaikki irti ja olla mahdollisimman paljon ulkona. En koskaan oikein ulkomailla koe vastaavaa tunnetta. Ehkä sitä ei vaan oikein luota siihen, että Suomen kesästä pääsisi nauttimaan vielä vähän myöhemminkin, vaikka ollaankin vasta toukokuussa!

Tänään suunnitelmissa on kuitenkin saada kaikki rästijutut tehtyä, siivottua koti kunnolla ja mennä salille, vaikka taivas repeäisikin kohta täyteen kukoistukseen. Sellainen perinteinen elämän järjestys päivä täällä siis luvassa. Siitä on sitten ihana lipua viikonloppuun ja olla taas vähän ulkosalla jos säät hellivät. Mitäs teillä on suunnitelmissa viikonlopulle?

Photos Sandra Hagelstam

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*