CATEGORIES
21.4.2018

IISI VIIKONLOPPU

My Style

Viime viikot on pitänyt minut jotenkin todella kiireisenä, mutta se oli ihan odotettavissa pitkän reissuputkeni vuoksi. Nyt taas kaikki projektit rullaa täyttä vauhtia eteenpäin ja muutenkin tuntuu, että on jotenkin paljon tekeillä. Niin työn kuin muun elämänkin puolesta! Kalenteri on ainakin ammuttu ihan täyteen nyt seuraavat pari viikkoa, mutta ei siinä mitään. Mennään virran mukana!

GINA TRICOT Jacket

GINA TRICOT Jeans

D&G Boots

Vintage Shirt

CHANEL Bag

Koska varsinkin maanantaista eteenpäin tuntuu olevan aika moinen meininki muutaman viikon ajan päällä, niin päätin pyhittää tämän viikonlopun ihan vaan kotona olemiselle ja rentoutumiselle. Eilen oli esimerkiksi jotenkin ihan perjantai 13. vibat (vaikka se oli jo viikko sitten) ja jotenkin kaikki meni vaan niin päin mäntyjä :D Hävitin mm. yhden muistikortin, jossa oli kaikkea kivaa matskua sekä yhden tärkeän yhteistyön kuvat. Ottaa kyllä päähän, mutta ei voi mitään. Päätinkin sitten vaan mennä suoraan kotiin toimistolta rauhoittumaan ja muuttamaan fiilistä. Aloinkin kotona sitten heti siivoamaan, koska se jotenkin aina selkeyttää mieltä, kun kotikin on puhdas. Sen jälkeen laitoin vielä puhelimen pois ja meditaatio äänikirjan korville! Sen jälkeen kaikki näyttikin taas vähän erilaiselta. ♥

Nyt lauantai lähtee käyntiin tyttöjen Padel pelillä! Ollaan kasattu hyvä ryhmä mimmejä kokoon ja tarkoituksena olisi saada kunnon pelikerho pystyyn. Kuulemma niin hauska laji- Itselläni on vähän tennistaustaa lapsuudesta, jonka pitäisi ilmeisesti auttaa tässä lajissa, mutta katsotaan. Veikkaan, että alkuun on kyllä aika hupaisaa touhua meidän poppoolla.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Photos Julia Toivola

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Aino

    Hei mikähän äänikirja mahtoi olla kyseessä? :) Välillä tuntuu vaikealta löytää videoita tai äänikirjoja, jotka ei “ärsytä” jollain lailla, mutta mielen rauhoittamiselle haluaisi silti ottaa aikaa ja ohjenuora tuntuu tarpeelliselta.

    Ihana asu, wuhuu farkkutakkikeleille!! Ihanaa viikonloppua sinullekin :)

    • Kira Kosonen

      Hei juuri tein tästä postauksen IG storyyn! Siellä myös ilmainen kk koodi Storyteliin, mutta kirjana tällä hetkellä Läsnäolon Voima sekä muutama meditaatiokirja, joissa ihania harjoituksia <3