CATEGORIES
17.4.2018

JUHLA-ASUJEN AATELIA

My Style

Yhteistyössä: H&M
Viime viikolla pääsin osallistumaan todella hauskaan ja erilaiseen kuvauspäivään H&M Conscious Exclusive malliston tiimoilta, jonka tuloksen näette nyt tässä! Tämä H&M:n vuotuinen kestävän kehityksen erikoismallisto on itselleni aina todella odotettu mallisto, josta olen löytänyt vuosien varrella varsinkin erilaisia juhlia ajatellen todella upeita ja erikoisia kokonaisuuksia. Muistatteko esimerkiksi tämän ELLE Style Awards tyylini, joka oli vuoden 2014 H&M Conscious Exclusive mallistosta?

All looks  H&M Conscious Exclusive collection 2018

MODELS: Kira Kosonen, Sandra Hagelstam, Johanna Piispa & Sylvie Mus

MUAH: Eevis Liedes

PHOTOS: Eeva Suutari

Tämän vuoden mallisto on saanut inspiraationsa 1800-luvulla vaikuttaneiden ruotsalaisten taiteilijoiden Karin ja Carl Larssonin kodista ja se on täynnä upeita printtejä, ristipistokirjailuja ja kankaisiin kudottuja metallilankoja. Kaikki malliston vaatteet on valmistettu kestävämmistä materiaaleista ja ne sisältävät esimerkiksi kierrätettyä polyesterijakardia, luomupellavaa, luomupuuvillaa, luomusilkkiä ja tenceliä.

Ensimmäistä kertaa Conscious Exclusive -mallistossa nähdään myös uudet kestävämmät materiaalit; econyl ja kierrätetty hopea. Econyl on 100-prosenttisesti kierrätettyä nailonkuitua, joka on valmistettu kalaverkoista ja muusta nailonjätteestä. Kierrätetty hopea saadaan taas vanhoista esineistä ja teollisuusromusta, kuten vanhoista kynttilänjaloista, sterling-hopeisista ruokailuvälineistä, kolikoista sekä romukoruista.

Mallisto tulee myyntiin valikoituihin H&M-myymälöihin ympäri maailman (Suomessa Helsingin Aleksanterinkadun H&M-myymälään) sekä hm.comiin 19.4. 

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Have an Ice Day

  Tuo tumma asu on upea, ihanan isot pussihihat tuossa paidassa.

 • Ronja

  Hyvältä näyttää :) Vastaako mallisto normaaleja hennesin kokoja ? Mitä kokoa sulla on ?

  • Kira Kosonen

   Vastaa mielestäni! Mulla tässä S koon vaatteet (niinku HM kampoista normistikin) :)

 • Erja

  UPEA! Sopii sulle kuin nenä päähän. Meikkikin on hieno. Sääli vain ettei Suomessa ole paljon pukujuhlia. 💃🏿