CATEGORIES
14.4.2018

NAHKATAKKI LOVE

My Style

ACNE STUDIOS Jacket

GINA TRICOT X ANINE BING Hoodie

GINA TRICOT X ANINE BING Jeans

ECCO Shoes

SAINT LAURENT Bag

Aaaaah, vihdoin on taas helpomman pukeutumisen aika! Olen välillä talvisin ihan hukassa tyylini kanssa, mutta nyt pukeutuminen tuntuu taas niin hyvältä ja luontevalta. Nahkatakki on ehkä ominta minua ja nyt kun on (tai ainakin melkein on) nahkatakkikelit, niin olen ottanut niistä kyllä heti kaiken irti. Aamuisin on tosin kyllä vielä sen verran viileä, että olen heittänyt nahkatakin päälle vielä villakangastakin, mutta jättänyt sen aina sitten toimistolle sään vähän lämmetessä päivää kohden. Ensi viikolla pitäisi kuitenkin olla jo sen verran lämmintä, että villakangastakit saa jättää ihan vaan kotiin pölyttymään. Kuinka siistiä!!

Photos Julia Toivola

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Arkeni estetiikkaa

  Sulle ja monelle muullekin sopii nahkatakki mielettömän hyvin! En ymmärrä mikä siinä on, mutta mulle ei sovi mitkään nahkatakit. Näytän heti joltain prätkämimmiltä. Kaikki ystävänikin ovat sanoneet samaa.. eli olen jo luovuttanut ja käytän suosiolla muita takkeja. Sulla on kyllä todella upea asu <3

 • Linda

  Hei, muistatko mikä malli tuo on Acnen takista? Näyttää lähes täydelliseltä!

  • Kira Kosonen

   Apua ihan se klassisin malli! En muista nimeä! Koko on aika runsas, joten kannattaa käydä testaamassa päällä istuvuus. Itse vaiheilin todella paljon 34-36 koon välillä, mutta otin isomman sen takia, että neuleet ja hupparit mahtuisi alle. :)

 • Anna

  Miten kukaan voi olla noin kaunis! <3
  Kiva takki :)