CATEGORIES
12.4.2018

THIS WEEK

My Style

Outfit Gina Tricot X Anine Bing

Shoes Sarenza

Ihan alkuun haluan vielä täällä blogissa sanoa KIITOS kaikille kaikista ihanista ja upeista viesteistä/kommenteista, joita olemme siskoni kanssa saaneet SISKOT -sarjan jaksostamme ♥ Ollaan molemmat ihan häkeltyneitä palautteen määrästä ja siitä miten ihanan vastaanoton jaksomme teiltä kaikilta sai. KIITOS KIITOS KIITOS! Jos jakso meni sinulta ohi, niin pääset katsomaan sen Katsomosta täältä. Minulla on mennyt niin paljon aikaa IG kommenttien vastaamiseen, että blogikommenttien vastaukset vielä uupuvat, mutta teen senkin vielä tänään illalla kotona. Niin ihania ihmisiä ja sanoja, että ei tässä voi muuta kuin hymyillä yhtenä Hangon keksinä.

Arkeen paluu on muutenkin sujunut todella mutkattomasti ja ihan täydessä työn touhussa ollaankin koko viikko paineltu jo menemään! On ollut paljon kuvauksia, tapaamisia ja kevään/kesän juttujen suunnittelua ja se tuntuu kaikki ihan super hyvältä. Olen jotenkin niin täynnä tarmoa ja energiaa tällä hetkellä! Tämä valon ja auringon määrä myös Suomessa vaikuttaa varmasti asiaan, mutta hyvä niin. Miten upeasta keväästä saammekaan nyt nauttia. 

Minulla on vielä kovalevyllä kämmenellinen reissupostauksia julkaisematta, mutta niiden sekaan aion kyllä tehdä myös nyt enemmän sisältöä täältä stadista. Uskoisin, että palmuihin ja rantamaisemiin kaivataan täälläkin jo pientä muutosta? Ainakin keväisiä asukuvia on nyt tarkoitus myös kuvailla ja tässä näettekin yhden TODELLA klassisen "Kira-tyylin". Nahkatakki, printtipaita ja revityt farkut. Could this look BE anymore my style? :D 

Photos Milla Kuoksa

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*