CATEGORIES
9.4.2014

It’s what’s inside that counts

My Style

Kävin eilen mielenkiintoisen keskustelun työkaverini kanssa ensivaikutelmista ja ihmisten luonteista. Pian keskustelu kääntyi siihen, että mistä ihmisen luonteen kuitenkin muistaa.. onko se ensivaikutelma vai onko se kuitenkin jotain muuta. Hän sanoi joskus kuulleensa, että ihmisen muistaa parhaiten siitä, millaisen tunteen hän on sinussa saanut aikaiseksi. Tätä hetken pohdittuani tajusin, että asia on juuri näin.

Minulla on vahvin tunnejälki niistä ihmisistä, ketkä ovat joskus satuttaneet tai loukanneet minua, ja niistä ihmisistä ketkä ovat saaneet oloni hyväksi.

En itse ollut teininä varmastikkaan aina se kiltein ihminen kaikille ja purin helposti pahaa oloani muihin. En voinut olla eilen ajattelematta, että montako ihmistä on joskus tuntenut olonsa pahaksi juuri minun vuokseni. Teinivaiheiden jälkeen olen yrittänyt kaikkeni jakaa enemmän sitä hyvää kuin huonoa. On itseasiassa muutenkin aika hyvä tavoite loppuelämälle saada muut ihmiset tuntemaan itsensä aina hyväksi. Tästä minä haluan, että minut muistetaan... entä sinä?

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Jacket: Esprit

Shirt: BikBok

Jeans: Gina Tricot

Boots: Wonders

Sunglasses: TopShop

Bag: Goodie bag from Tommy Hilfiger press event

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*