CATEGORIES
25.3.2018

ON THE ROAD

My Style

Päivät kiitävät ohi täällä nopeammin, kuin vastaantulevan kaistan valot. Ollaan suhattu ympäriinsä Australian itärannikkoa meidän ihanalla vuokra-autolla (josta Julia kirjoitti tarkemmin täällä) ja paahdettu vaan menemään paikasta toiseen. Tällä tavalla ollaan kyllä nähty ihan sairaan paljon, mutta jatkuva paikan vaihtaminen sekä autossa istuminen viel kyllä voimia. Ollaan siksi oltukin molemmat Julian kanssa nyt pari päivää jotenkin ihan tööt ja pyritty vaan lepäämään Byron Bayssa.

Myös se, ettei meillä ole ollut mitään tarkempaa suunnitelmaa on ehkä välillä aiheuttanut vähän turhaa sähläämistä, mutta en vaihtaisi tätä vapautta kyllä mihinkään! On ollut niin siistiä päättää aina melkein päiväkohtaisesti missä ollaan ja mitä tehdään. Kamat vaan uudelleen aina autoon ja nokka kohti tuntematonta.

BIK BOK Swimsuit

LEVI'S Jeans

D&G Boots

Huomenna nokka suuntaa tuntemattoman sijaan takaisin kohti Sydneyta, kun matkamme alkaa lähenee jo loppuaan. Vielä on kuitenkin reilu 900km ajomatkaa takaisin, joten ihan hujauksessa ei takaisin sinne päästä! Onneksi ajaminen on tullut täällä meille molemmille jo niin tutuksi, ettei matka jännitä enää lainkaan. Eri asia oli vielä silloin kolme viikkoa sitten, kun ekaa kertaa istuttiin ratin kanssa ihan "väärällä puolella" autoa. Hyvin vasemmanpuoleiseen liikenteeseen kuitenkin tottui ja täällä ajaminen on muutenkin ollut niin mukavaa, koska kaikki noudattavat niin tarkasti liikennesääntöjä! Kukaan ei kaahaile tai etuile tai mitään sellaista. Yhtä leppoista letkajenkkaa aina vaan. Toivottavasti huomenna taas sama juttu.

Nyt unille ja keräämään voimia huomista ajoa varten! Leppoisaa sunnuntaita kaikille :)

Photos Julia Toivola

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heidi J.

  Heippa! Australiassa reilun vuoden asuneena ja reissanneena haikeana ja pienellä kateudella oon seuraillut teidän seikkailuja siellä. Aurinkolasit ja uikkarikuvaukset toki kuuluu teidän duuneihin, mutta vähän kaipailemaan oon jäänyt paikalliseen kulttuuriin tutustumista ja siitä kertomista. Asuuko teillä kavereita tai perhettä sielläpäin tai ootteko muuten tutustuneet paikallisiin ihmisiin? Mitä australialaisia tapoja tai ruokia tai erikoisuuksia tai tapahtumia ootte saaneet kokea? Kolme viikkoa ei tosiaan oo pitkä aika kun maa on niin valtava, mutta paljon ootte silti ehtineet autolla suhata ja nähdä. Ehdittekö Melbourneen? Siellä asuin puoli vuotta ja menetin kaupungille sydämeni täysin.

  • Kira Kosonen

   Moikka! Asu/bikibikuvia on helpoin postaa näin tien päältä, koska eivät vaadi niin paljon aikaa, kuin isot vinkki/kollaasi postaukset. Eli paaaaaljon tulossa vielä postauksia paikoista ravintoloista ihmisistä täällä jne. jne. mitä ollaan tehty. Meillä ei ole perhettä tai ystäviä täällä, mutta ollaan muutamiin paikallisiin ihmisiin ystävytty! Vaihdetaan vaan myös niin kovalla tahdilla paikkaa, ettei kauheasti oikein ehdi bondaamaan sen enempää, joka on harmillista. Eli aika turistimatkalla kuitenkin ollaan. Asuminen täällä varmasti ihan eri asia syvyyden kannalta yms. :)

 • Jade

  Voi ei, joko se loppuu ? On ollut ihanaa seurata teidän matkaanne ja aivan ihania kuvia! Turvallista ajomatkaa.