CATEGORIES
23.3.2018

3 x KESÄN PLEHAT

My Style

Kaupallinen yhteistyö: Instru
Kesä tekee jo loppuaan täällä Australiassa ja sen on huomannut selvästi lisääntyvien sateiden johdosta. Pari viime päivää onkin satanut ja tuullut niin paljon, että ollaan Julian kanssa vaan löhöilty huoneessa ja katsottu mm. Frankie & Grace sarjaa tykityksellä. Niin hauska sarja! Onneksi kesä tekee kuitenkin vasta tuloaan Suomeen (wuhuu!) ja nyt tämän postauksen myötä pääsenkin esittelemään teille muutamia lemppareitani Instrun super laajasta sekä trendikkäästä aurinkolasivalikoimasta erilaisten asujen yhteydessä.

Olen aina ollut vähän kokeellinen tyylini kanssa ja siksi minua usein kiehtoo vähän erilaiset mallit aurinkolasien kanssa. Nämä Max Maran lasit ovat malliltaan todella kissamaiset, jota on näkynyt viime aikoina ihan hurjan paljon muotiviikoilla ja muotivaikuttajien päällä. Näissä laseissa on kuitenkin sen verran paksut sangat, ettei efekti ole liian viirumainen. Ne toimivat minusta todella hyvin tämän yksivärisen verkkapuvun kanssa. Löydät nämä lasit sekä lisää malleja Max Maralta tästä.
Näyttävään ranta/allastyyliin tarvitsee aina päheet aurinkolasit! Se on koko jutun juttu. Nämä Diorin graafisen malliset aurinkolasit tuovat kyllä lisämaustetta vaikka ihan perinteisiinkin bikineihin. Niissä on jotenkin todella paljon särmää, jota rakastan. Olen kuitenkin tämän loman aikana käyttänyt aika paljon uimapukuja siitä syystä, että niiden päälle on ollut helppo heittää vaan farkkushortsit ja asu on valmis. Täällä Ausseissa kaikki kävelevät myös todella usein ilman kenkiä kaupoissa ja ravintoloissa, joten niitäkään ei tarvitse erityisesti miettiä. Kuinka helppoa! Tällä tyylillä täällä onkin enimmäkseen vedetty. Tai silloin kun säät sen sallivat.

Muuten nämä lasit tuovat kyllä oman erikoisefektinsä ihan mihin muuhunkin asuun. Näkisin nämä myös todella hyvin jossain siistissä festarityylissä tai rennon hupparin parina. Juuri sellainen asuste, joka tekee asun. Parasta. Löydät nämä aurinkolasit sekä paljon muita Diorin upeita uutuuksia täältä.

Keltainen asu Nelly.com

Uimapuku Gina Tricot

Iron Maiden paita TopShop

Levi's shortsit

Dolce & Gabbana Bootsit

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä nämä IHANAT Guccin lasit, jotka ovat olleet koko Aussi reissun eniten käytetyin parini. Ne menevät ihan kaiken kanssa! Biksutyylien, rentojen tyylien sekä kaupunkityylien kanssa. Niissä on myös todella trendikäs neliönmallinen muoto, joka on mielestäni jotenkin todella raikas. Näissä laseissa kapeat sangat tekevät niistä sirot suuresta koosta huolimatta ja ovat sen ansioista jotenkin todella imartelevat kasvoilla. 

Tulen käyttämään näitä laseja varmaan eniten tulevan kesän aikana juuri siitä syystä, että ne menevät täydellisesti asuun kuin asuun. Tämän tyylin lisäksi voit nähdä miten stailasin lasit esimerkiksi vähän siistimpään tyyliin tästä. Nämä lasit sekä lisää Guccin kesäuutuksia voit ihastella täältä.

Jos kaipaat vielä lisäinspiraatiota erilaisiin aurinkolasityyleihin, niin suuntaa trendwalk.fi  sivuille! Siellä on mm. hyvä trendiopas kesän 2018 uutuusmalleista, joka kannattaa ehdottomasti katsoa läpi!

Ihanaa kesä ihanaa ♥

Photos Julia Toivola

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tiia - Littlebigthings

  Uuh, nuo Diorit! Tarviin!

  • Kira Kosonen

   Eiks oo päheet?? <3

 • LN

  Moi! Toivottavasti tän yhteistyön edellytyksenä ei ollut reissaaminen toiselle puolelle maailmaa.. oon pitkään seurannut blogiasi kauniiden asujen ja kuvien takia, mutta nyt lähtee poistoon bloglovinista – en vaan voi allekirjoittaa näin paljoa lentomatkustusta millään perusteilla, oli se sitten henkinen hyvinvointi tai elinkeino tai yhteistyöt. Toivon sulle kaikkea hyvää ja avarakatseisuutta meidän koko ympäristön ja maapallon puolesta, vaikka tällä kommentilla tuskin on mitään merkitystä, luultavasti päätyy ennemminkin bloggaajien kahvipöytäpuheeksi siitä kuinka lentomatkustuksen haitat on ollut viime aikoina pinnalla. Kaikkea hyvää kuitenkin ❤️

  • Kira Kosonen

   Ei ollut missään nimessä edellytyksenä, mutta haluttiin hyödyntää kauniit kuvauspuitteet :) Ymmärrän toki näkökulmasi. Pyrin muilla tavoin pienentämään omaa hiilijalanjälkeäni, koska matkustamisesta kertyy niin paljon. Harmi jos riitelee arvojesi kanssa sen verran, että seuraaminen jää. Kaikkea hyvää kuitenkin sinne! <3

 • Jonna

  Mielettömiä kuvia Kira! noi graafiset Diorit on kyllä päheet… Mistä toi sun raitauikkari on? se on kans ihana! :)

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! <3 Uikkari on Gina Tricolta!

 • Anna

  Siis wau mitä kuvia!! Mistä tää raidallinen simmari on ? :)

  • Kira Kosonen

   Gina Tricot!!! :)

  • Kira Kosonen

   Uikkari on Gina Tricolta!! Tämän kesän mallistoa :)

 • Satu

  Ihanaa että uikkarit on taas muotia!! Muutamia vuosia sitten kukaan ei käyttänyt kokouimapukua :) Upeita kuvia, kiva seurata teidän reissua!