CATEGORIES
7.3.2018

PUKEUTUMINEN HONG KONGISSA

My Style

Hong Kongissa oli koko ajan todella vaikea pukeutua, koska lämpötilat vaihteli niin paljon. Sateilta säästyttiin lähes kokonaan ja muutenkin keli oli kivan puolipilvinen koko loman ajan, mutta lämpötilat sekä ilmankosteus heitteli ihan jatkuvasti.

Aamulla saattoi tarvita hupparin lisäksi vielä kevyen takin päälle, mutta illalla hikoili jo pelkästään shortseissa. Tai toistepäin. Hotellihuoneen ikkunasta näkymä oli myös joka päivä aina ihan samanlainen, joten mentiin Jekun kanssa aina vaan riskillä alas hotelliaulaan ja jos tuli virhearvio (liian kylmät/kuumat vaatteet), niin kipitettiin takaisin ylös vaihtamaan.

H&M Blazer and pants

NLY Top

ADIDAS Sneakers

SAINT LAURENT Bag

Yhden päivän asu toimi kyllä säävaihteluista huolimatta todella hyvin ja se oli tämä siisti raitapuku H&M:ltä. Puku oli ihanan väljä, kevyt sekä ilmava, eikä  hiostanut mistään. Tultiinkin molemmat Jekun kanssa siihen tulokseen, että kaikista parhaat vaatteet Honkkariin (helmikuussa) onkin jotkut ilmavat pitkät housut, erilaiset topit, neuleet, bleiserit ja rennot haalarit. Kesämekossa saattaa nimittäin tulla yhtäkkiä kylmä ja farkuissa aivan liian kuuma. Me hikoiltiin molemmat muutamana päivänä ihan tuskissa farkuissa ja nahkatakeissa, koska ei ollut oikein muuta lämpimää päälle aamulla. 

Oltiin myös molemmat Jekun kanssa ihan häkeltyneitä, miten muotitietoista jengiä Honkkareissa on! Todella makeita tyylejä, joita olisin halunnut tallentaa teille street style -kuvien muotoon, mutta perus kuvat, vlogien tekeminen sekä puhelimen päivittäminen pitivät jo niin kiireisenä. Ihan kaikkeen ei pysty. Ihmismassa oli myös niin tiheää, että katutyylikuvaaminen olisi ollut kyllä todella haastavaa. Pakko kuitenkin sanoa, etten muista nähneeni missään muualla Aasiassa niin paljon merkkikamaa ihmisten päällä, kuin täällä. Suosituimmat brändit olivat ehdottomasti Balenciaga ja Gucci. Päästä varpaisiin. 

Photos by Jekku Berglund

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maiju

  Tyylikäs Kira! *sydänsilmäemoji
  Mietin tässä vlogeja, ja miten monet bloggaajat on innostunut niitä kuvailemaan. Itse en oikeen nää pointtia enää vlogeissa, kun samaan aikaan kuvataan tiuhaan tahtia ig storyja. Koen itse ig-storyt myös kivemmksi ja niitä voi kattoa pikku pätkän aina kun uuden huomaa. Ja kun oot ig storyja seurannut koko matkan ni tuntuu hassulta kattoa viiiiielä yksi kooste koko matkasta. Kun lisäksi on vielä normi igkuvat ja blogi.
  Tästä syystä skippaan suosiolla kaikki “uusi vlogi”-postaukset.
  (En nyt siis kattonut sun vlogia, mutta aiemmin oon kattonu muutamien bloggaajien vlogeja, ja koen ne aivan liian yksityiskihtaisiksi; mun mielestä jokaista taksiin nousemista ja oven avausta ei tarvi kuvata vlogiin ;D en tiedä onkse ihan yleistä mut käy aika tylsäksi pikkuhiljaa.
  Ok ihan kaikki ei seuraa instassa jne mut nää oli mun ajatuksia vaan!

  • Kira Kosonen

   Moikka! Kiitos kommenteista! Todella moni on toivonut vlogeja juuri sellaisen rennomman sisällön vuoksi, jotta pääsee paremmin reissufiiliksiin. Toki niihin pääsee myös IG storyjen kautta, mutta ehkä kokonaiskuva välittyy paremmin kuitenkin vlogeissa. Tai ainakin omasta mielestäni! Tässäkin vlogissa paljon eri fiilistä, mitä ei ole muualla kanavissa näkynyt. Eikä ole oven avauksia tai taksiin nousemisia :D