CATEGORIES
5.3.2018

ZODIAC ZIGN – TIGER

My Style

Kiinalainen uusi vuosi vaihtui 16.2. juuri ennen tuloamme tänne. Suuren juhlapäivän merkit näkyvät täällä vieläkin vahvasti ja joka puolella roikkuu juhlakoristeita- ja valoja. On ollut myös hauska huomata, miten myös kiinalaiset horoskooppimerkit näkyvät katukuvassa. Itse olen synynyt vuonna 1986, joka tekee minusta Tiikerin, mutta nyt alkoi Koiran vuosi. Jokaisen merkin vuosi vaikuttaa omilla piirteillään koko vuoteen ja tästä inspiroituneena kävin lukemassa vähän lisää koiran vuodesta sekä sen vaikutuksesta Tiikerin vuoteen Energiakeskuksen sivuilla ja aika hyvältä näyttää!

GINA TRICOT Top

LEVI'S Jeans

DOLCE & GABBANA Boots

SAINT LAURENT Bag

Koiran vuosi Tiikerille: Tiikeri ja Koira tulevat mainiosti toimeen keskenään ja vuosi sisältää paljon iloa ja myönteisiä elämänläksyjä. Tiikeri oppii rentoutumaan hieman, avautumaan uusille ihmisille ja päästämään pikkuisen irti kuuluisasta voimakkaasta temperamentistaan. Koiran vuoden aikana Tiikeristä saattaakin tuntua siltä, että kaikki tapahtuu kuin hidastettuna. Rajattoman rohkea Tiikeri arvostaa suurempia ja jännittävämpiä asioita, mutta kaikesta huolimatta Tiikeri saa tänä vuonna tilaisuuden todistaa itsensä monilla uusilla turuilla ja toreilla. Yleensä Koira ja Tiikeri toimivat parhaiten yhdessä, kun kyse on oikeudenmukaisuudesta, korkeammasta moraalista ja arvoista. Johtamaan syntynyt Tiikeri saattaakin oppia myös sallimaan muiden ottaa hieman vastuuta...
Vuoden 2018 onnenvärit: Valkoinen, vaaleanharmaa ja ultramariini.
Fengshui kivivinkki: Obsidiaania yleiseen suojeluun, ruusukvartsia rakkauteen ja jadea tai nefriittiä autoon turvaksi.
Vuoden 2018 parhaat kuukaudet: Toukokuu, syyskuu ja tammikuu.
Vuoden 2018 teema: Hyvä uramahdollisuus on tulossa. Tiikeriä ohjataan tekemään reilusti töitä ja antamaan ajastaan paljon enemmän kuin tavallisesti.

Tästä ennustuksesta teki mielenkiintoisen myös se, että kaikki nuo mainitut fengshui kivet ovat jo löytäneet tiensä luokseni tämän vuoden aikana! Viimeinen jade kivi tuli hankittua täältä muutama päivä sitten, kun pyörimme katumarkkinoilla ja minulle sanottiin, että buddha on tiikerin tämän vuoden onnen symboli. Ostin sitten pienen jade kivisen buddhan, joka roikkuu pienen korun päässä. Täydellinen siis ripustettavaksi autoon. Sattumaa? Maybe, maybe not.

 Feeling the good luck coming my way. ♥

Photos by Jekku Berglund

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*