CATEGORIES
25.2.2018

HELLO HONG KONG

My Style

Hellurei Honkkareista!! Saavuttiin tänne eilen illalla pitkän, mutta todella kivuttoman lennon jälkeen. Kone lähti Suomesta perjantaina (tai no lauantaina) 00.35, jonka ansiosta tipahdettiin heti, kun päästiin ilmaan. Nukuttiin molemmat melkein koko lennon läpi, joten ihan hujahduksessa meni.

Makoisat lentounet tosin vähän kostautui, koska en sitten eilen illalla saanut enää mitenkään unta perille päästyämme. Koko viime yö menikin ihan jetlag päissäni vaan pyörien, joka on kyllä tuntunut tämän päivän energiatasoissa. Päätimmekin sitten ottaa ihan chillisti ja pyörimme tänään vaan hotellin läheisyydessä pienen allashetken jälkeen. Täällä on päivisin noin +21/23 astetta (suomalaisille oikein jees pooli-sää), mutta iltaisin voi viilentyä jopa 13 asteeseen. Onneksi otin siis nahkatakin mukaan, vaikka Ausseissa en sitä ehkä välttämättä enää tarvitse.

GINA TRICOT Outfit
SAINT LAURENT Bag
ZARA Shoes

Meillä on koko viikko aikaa tutustua tähän mahtavaan kaupunkiin, joten varmasti tulossa paljon vinkkejä ja kuvia! Ostin myös uuden vlogikameran juuri ennen tänne lähtöä ja tavoitteena onkin kuvata sellaista vähän rennompaa tekemistä videoiden muodossa. Pikkasen pitää vielä tottua uuden kameran käyttöön ja asetuksiin, mutta parhaiten sitä tekemällä oppii. Ainakin näissä hommissa.

Nyt suihkun kautta sänkyyn! Ihanaa sunnuntaita kaikille. :)

Photos of me Jekku Berglund

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ina

  Hauska tuo pyjamamuoti. Tuo on oikein onnistunut asu sinulle ja kaunis vihreä. Kaikkihan pyjama-asuthan ei vaan toimi kaikilla, joten värit taitaa olla aika ratkaisevassa osassa.

 • Paulii

  Nauti lämmöstä! Olin muutama viikko sitten Hong Kongissa ja tietenkin oli historiallisen kymää ja koko viikon lämpötila n. +10 astetta päivällä. Oli aika viileää, kun ei hotellissakaan ollut lämmitystä.(Onneksi vietin sen jälkeen pari viikkoa Thaikuissa ennen Suomeen paluuta) Mutta mahtava kaupunki oli Honkkari!

  • Kira Kosonen

   Eikä!! Ai kauhee ei meillä olis ollut ollenkaan oikeita vaatteita tollasiin keleihin! Onneksi pääsit Thaimaan lämpöön <3