CATEGORIES
23.5.2014

On The Run

My Style

Photos: Julia Toivola

Jacket: Filippa K

Shirt: Jacques Britt

Jeans: Gina Tricot

Shoes: Esprit

RayBan: Sunglasses

Bag: Jimmy Choo

 

Tänään kevään kiireisin viikko tulee päätökseensä! Eilen keskustassa tuli oltua aamu seitsemästä iltamyöhään saakka. Eilisen kohokohta oli ehdottomasti lukijailta Espritillä, joka ylitti kaikki odotukseni! Olitte niin mahtavasti mukana stailauskisassa ja muutenkin oli ihana jutella useamman lukijan kanssa vähän paremmin. Olette kyllä huippuja! Toivottavasti teillä oli kiva ilta, minulla ainakin oli. Kuvia tapahtumasta tulossa myös piakkoin blogiin.

Nyt joudun juoksemaan vielä meidän Ellen konttorille kuvauksiin. Kuvaamme jo elokuun numeroa. Onnekseni ihana Julia nappasi minusta kirjaimellisesti lennossa muutaman kuvan eilisen kaupunkiasusta, jotta sain jotain materiaalia teille nähtäväksi. Kuvausten jälkeen perjantai-ilta meneekin sitten viikonlopun postauksia rakentaessa ja kommentteihin vastaillessa, mutta huomenna aion kyllä pitää ansaitun vapaa päivän ja lähteä päiväksi aurinkoon makoilemaan ja illalla vähän rilluttelemaan.

Ihanaa ja kesäistä viikonloppua kaikille!

P.S Unohdin viime postauksessa vinkata, että Natalia Oonan blogissa on pieni blogivideo, missä haastattelen häntä Elleen siirtymisestä! Pian täällä oman blogin puolella myös samanlainen video, missä Natalia haastattelee myös minua.

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*