CATEGORIES
16.2.2018

MINTY FRESH

My Style

Ihanaa perjantaita jengi! En ole ihan normi tahtia ehtinyt päivittämään blogia tällä viikolla, sillä olen säntäillyt niin paljon pitkin kaupunkia ja viettänyt enimmäkseen aikaa tapaamisissa ja tarjousten parissa. Lähden ensi viikolla aika pitkäksikin aikaa reissuun ja sen vuoksi kaikkia blogin takana liikkuvia osia pitää liikutella nyt oikein toden teolla. Paljon hyviä juttuja kyllä tekeillä, joten olen super innoissani! Ensi viikko tulee olemaan aika varmasti vielä aika samanlaista hääräämäistä, mutta lopussa kiitos sitten seisoo.

Tässä tämän päivän asukuvia, jotka napattiin Julian kanssa meidän uuden toimiston huudeilla Krunassa. Alue on kyllä niin loistava kaikkia kuvausjuttuja ajatellen, mutta lounaspaikat taitavat olla vähän kiven alla? Antakaa siis lounasvinkkejä Kruna-akselilta jos löytyy! On kyllä niin siistiä päästä aloittamaan tämä uusi toimistokausi mitä himmeimmällä blogiporukalla.

BALENCIAGA Beanie

H&M Knitwear

DIESEL Jeans

MONKI Jacket

ZARA shoes

SAINT LAURENT Bag

Uudesta toimistosta ja meidän toimistojengistä tulossa huomenna mini-postaus, mutta sitten luvassa juttua tulevasta reissusta sekä jatko-osa 5 lempikohdettani Eurooppa -postaukselle. Tällä kertaa luvassa suosituksia sekä reissuhaaveita kaukomaita ajatellen! Muutama iso haave tässä nyt pian toteutuukin, kun pääsen ensimmäistä kertaa koskaan mm. Austraaliaan... ♥ KÄÄK en malta odottaa!!

P.S Tykkäsin todella paljon tän päivän asusta, mutta hitto ei näitä sukkabootseja voi käyttää näillä pakkasilla! Varpaat oli aivan jäässä :D Miten kaikki muut blogimirkut pystyy rokkaa näitä lähes päivittän? Pakko pysytellä maihareissa haha. 

Photos Julia Toivola

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Ihanan värinen neule💚
  Ootko testannut sukkabootseihin villapohjallisia ja sukkien tilalle villapohjasukkia!?
  Itse olen laittanut mun suosikki nilkkureihin villapohjalliset ja ostanut ison kasan villapohjasukkia xxl:stä talvikelejä. Näiden avulla tarkenen nilkkureissa, jos en halua vetäistä mun tän talven luottopopoja (Sorel slim) jalkaan 😉 Mulla ei kyllä ole sukkabootseista kokemusta ja maiharitkin on ihan hyvä vaihtoehto 😀👌🏻

  • Kira Kosonen

   En oo kokeillut mutta KIIIITOS vinkistä!! Ehdottomasti testiin! :D <3

 • Minna

  Korea House on mun ihan lemppari lounaspaikka Krunassa! Lisäksi siellä on esimerkiksi Soppakeittiön perustajan kahvila Qulma, jossa on myös lounasta. Se on ihan sellainen peruslounasmesta. Sit joogastudio HIMA happinessin yhteydessä on kans kasvislounasta. Riippuu vähän missä päin teidän toimisto on, että mikä on lähellä!

  • Kira Kosonen

   Joo Korea Housenkin bongasinkin!! Mahtavaa kiitos vinkeistä! <3