CATEGORIES
10.2.2018

ÅRE STYLE

My Style

Åresta ollaan palattu jo kotiin, mutta kamerarullalla on vielä muutaman postauksen edestä lumisia Ruotsi-maisemia! Enimmäkseen Åressa tuli vietettyä aikaa merinovillaisessa aluskerroksessa sekä skimba-asuissa, mutta muutaman kerran ennätin käymään myös keskustassa ja silloin tyylini näytti tältä. Saadessani kuulla Åren reissusta kehitin heti päähäni pienen pakkomielteen Moonboots asusta ja onneksi sainkin sellaiset reissuun lainaan ystävältäni Annalta. Kiitos siis vielä Anna paljon kenkälainasta!

Seurasin myös eilen huvittuneena New Yorkin muotiviikkoja ja Moschinon näytöstä, jossa juuri Moonbootsit olivat pääosassa. Elle USAn päätoimittaja mm. kommentoi, että "Moonboots are definitely coming back big time". Haha JES ehkä en ole täysin siis kadottanut muotivainuani.

Peak Performance Beanie (borrowed)

Zara Knitwear

Bik Bok Jacket

Spanx Leggings

Moonboots (borrowed)

Viime viikonloppu ja viikko ovat olleet niin täynnä menoa ja meininkiä, että tämän viikonlopun ajattelin viettää ihan rauhassa vaan kotosalla. Olen siivonnut, nukkunut myöhään, tehnyt töitä ja nyt ajattelin lähteä salille ja saunaan! Ihan parasta akkujen lataamista täällä siis vaan luvassa. Toivottavasti teilläkin on viikonloppu alkanut mukavasti!

Photos by Sara Vanninen

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Julia Toivola

    Okei sun jalat! :D <3 Alotan tekee Nettatreenejä HETI

    • Kira Kosonen

      Haha :D <3 Ne kyl toimii!