CATEGORIES
10.6.2014

Leather overall

My Style

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Hat: TopShop

Shirt: Gina Tricot (saatu)

Overall: Estradeur / Nelly.com (saatu)

Bag: Zara

Shoes: Nike Airmax 90 HYP Premium

/ Custom All White

 

Nyt kun lentoliputkin ovat sähköpostissa, niin uskallan kertoa mihin suuntaan tulevana perjantaina! Lähdemme nimittäin Turkin Bodrumiin 4 päivän blogimatkalle muutaman upean blogikolleegani kanssa. Ryhmärämämme koostuu Julia Toivolasta, Mungolifen Annasta, Uino -hooked on fashionin Ainosta, Mariannasta ja Iltalehden bloggaajasta Anusta. Ihan mieletön tuuri, että ryhmä koostuu näin monesta hyvästä blogiystävästäni. Odotan tämän takia reissua vielä ekstra innoissani!

Tarkoituksena on mennä kokemaan Bodrum matkakohteena. Lukemani perusteella odotettavissa on upeita maisemia Välimerellisessä ilmastossa, kauniita rantoja ja vesiä sekä mahtaviä yökerhoja Bodrumin hitiksi nouseessa yöelämässä.

Bodrum sijaitsee Turkin länsirannikolla Egeanmeren rannalla.

"Bodrum on suosittu kohde myös Välimeren purjehtijoille ja veneilijöille. Kaupungin satamaan on lähes poikkeuksetta ankkuroitu toinen toistaan upeampia jahteja ja näyttäviä purjeveneitä. Bodrum on pitkään ollut myös turkkilaisten kuuluisuuksien lomakohde, jonne he tulevat rentoutumaan ja juhlimaan." -Rantapallo

Sanomattakin selvää, että en malta odottaa! Saan näin myös Blond Rivets Travel -osioon uutta kiinnostavaa materiaalia teille luettavaksi. Kamera saa käydä kuumana tulevien päivien aikana. Paikan päällä on odotettavissa +35 asteen lämpötiloja, joten nämä kuvissa näkyvät nahkahaalarit saavat jäädä kotiin odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

*Matkan meille järjestää Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimisto / www.turkki.fi

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*