CATEGORIES
13.6.2014

Going out or to the gym?

My Style

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Jacket: Zara

Top: No brand

Shorts: Nike

Shoes: Zara

Wallet: Marc by Marc Jacobs

 

Olen viime aikoina yhdistänyt paljon sporttivaatteita ihan arki- ja juhlalookkeihin. Tässä asussa yhdistin Niken treenishortsit valkoiseen jakkuun ja niiden kontrasti on juuri se juttu. Tästä asusta on varmaan monia mielipiteitä, mutta mä digaan.

Aikamoinen tahti ollut muuten viime päivinä! Keskiviikkona juhlittiin ystäväni yllätyssyntymäpäiväjuhlia Krog Madamen saunatiloissa, josta jatkoimme Kaivohuoneelle. Itse vietin iltaa autolla liikkuen, koska aamulla oli 07.15 lento Osloon. Eilen illalla ehdin vaan ladata muutamia kuvia koneelle ja pakata vähän mitä sattuu Turkkiin mukaan. Olen unohtanut varmaan sata asiaa! Onneksi reissussa on mukana 5 muutakin tyttöä, joten tuskin tulee hätää. Päättelin myös, että kovissa helteissä pitkälle pääsee parilla tunikalla, bikineillä ja sandaaleilla.

Päivittelen blogiin heti tunnelmia Bodrumista, kun päiväohjelmassamme tulee jokin pieni tauko. Sillä välin voit seurata ajankohtaisesti matkamme kulkua Instagramistani @kira_kosonen.

P.S Huomenna blogissa on muuten erään upean ja kuuman Miss Suomen katutyylikuvat, joten muista tsekata ne huomenna täältä!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*