CATEGORIES
21.2.2018

ALL DAYS ARE DENIM DAYS

My Style

Kaupallinen yhteistyö: KappAhl
Oletko koskaan laskenut monet parit farkkuja omistat? Itselläni on ainakin kokonainen laatikko pelkästään niitä varten! Riippuu aina niin fiiliksestä haluanko pukea vaaleata, sinistä, tummaa, mustaa tai vaikka kivipestyä denimiä päälle. Sitten kun pääsen värivalinnassa jotenkin eteenpäin alan pohtimaan "rikotut vai ei", "korkeat vai matalat", "basic vai erikoiset"...

Tätä valinnanvaikeutta ei ainakaan helpota kaikki uudet mallistot, mitä nyt kevään myötä tippuu kauppoihin. Nyt saankin esitellä teille nimittäin KappAhlin kevään denim uutuuksia! Niin paljon uusia ihania malleja, jotka löytyy nyt liikkeistä.
Culotte -malliset housut ovat olleet isossa huudossa parin viime vuoden ajan ja nyt ne iskee myös denim-jengiin mukaan! Nämä KappAhlin Culotte farkut toimivat minusta parhaiten linjakkaan paidan sekä klassisten lenkkareiden parina. Lisää kuvia ja tietoa farkuista löydät tästä.
Jos tavoittelee tyylikkään rentoa lookkia, niin valintani olisi nämä Lauren straight jeans-farkut! Hyvä korkea vyötärö, rento istuvuus ja hyvä klassinen suora malli. Nämä farkut ovat niin mukavat, että ne soveltuu myös todella hyvin "kotikäyttöön". Lisää kuvia ja tietoa näistä farkuista löydät tästä.
Jos rento istuvuus ei ole farkuissa oma juttusi, niin testaa näitä todella tyköistuvia Slim -farkkuja! Näissä farkuissa on myös todella trendikäs alimittainen pituus, joten farkut sopivat loistavasti esimerkiksi korkokenkien pariksi. Lisää tietoa farkuista tästä.
Gucci sen varmaan aloitti, mutta nyt denim brodeerauksia nähdään jo ihan kaikkialla! Tämä setti on ehdottomasti lempparini koko KappAhlin uudesta denim-linjasta. Rakastan tätä denimin sävyä sekä kukkabrooderauksen tuomaa hentoa tunnelmaa. Ihan valmis asu mitään sen erikoisempaa lisäämättä. Ei vaadi muuta kuin t-paidan ja lenkkarit kaveriksi! Setin farkut löydät tästä sekä takin tästä.
Myös housujen koristeelliset sivuraidat näkyvät tänä keväänä vahvemmin myös farkuissa! Tykkään todella paljon juuri näissä farkuissa mustavalkoisen raidan tuomasta graaffisuudesta ja linjakkuudesta. Farkut näyttäisivät varmasti erikoisen hyvältä myös esimerkiksi mustan tai valkoisen bleiserin kanssa! Pitää testata. Farkut löydät KappAhlin sivuilta tästä.

Sellasia uutuuksia siis nyt kaikissa KappAhl -liikkeissä! Oliko näistä malleista/tyyleistä joku joka iski erityisesti? Koko denim valikoiman sekä muita ihania uutuuksia pääset katsomaan vielä tästä.

Tulispa se kesä jo!!

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*