CATEGORIES
12.1.2018

RIPPITUOLISSA

My Style

KAPPAHL Jacket

ZARA Knitwear

Secondhand T-shirt

H&M X BALMAIN Leather pants

DOLCE & GABBANA Shoes

SAINT LAURENT Bag

Hyvää huomenta ja mahtavaa perjantaita! Oma päiväni alkaa niinkin erikoisesti, että menen nyt 8.30-10.00 vierailemaan radio NRJ:n aamulähetykseen. Lähetystä voi kuunnella livenä tästä. Höpistään varmaan ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta yhtenä "ohjelmanumerona" on istuttaa minut rippituoliin. Rippituolin kysymykset on laatinut 9-vuotias koululainen, joten ei kyllä mitään hajua mitä kaikkea sieltä tulee! :D Itsepähän huutelin tuossa aiemmin aidomman meiningin puolesta, joten nyt sitä olisi ainakin sitten luvassa. Toivottavasti rippituolia seuraa myös synninpäästö. Ehkä Janne Lehmonen, Veronica Verho ja Jere Jääskeläinen NRJ:n aamushowsta vastaavat siitä.

Ohjelma tulee varmaan myöhemmin myös nettiin kuunneltavaksi, joten linkkaan sen sitten vaikka jälkikäteen vielä tähän postaukseen! Pitäkää peukkuja. ♥

Photos by Julia Toivola

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • MDX

  Aaaaa, nuo kengät on niin upeat! Saako noita ostettua jostain Suomesta?

  • Kira Kosonen

   Joo Della Margan aleista ostin muutama viikko sitten! Oli silloin enää muutamia kokoja jäljellä tosin sillon… :/

 • iduska

  Tykkään tästä asusta ihan superpaljon! Sun tyylissä on ihanaa särmää, jonka vuoksi palaan tänne aina asuinspiraatiota hakemaan. Oon ollut mukana ihan alustaa asti, mutta muistan ihan liian harvoin kommentoida. Oot mahtava, keep up the good work :)

  • Kira Kosonen

   KIIIITOS!!!! <3 Tää antaa niin paljon motivaatiota tehdä lisää asukuvia nyt :)