CATEGORIES
1.7.2014

Travel Style

My Style

Photos: Julia Toivola

Jumpsuit: Zara

Sweater: Bik Bok

Shoes: Nike Airmax 90 HYP Premium

Bag: Jimmy Choo

Bracelet: Marc by Marc Jacobs

 

Paluumatkamme välilasku Istanbuliin oli jopa 5 tunnin mittainen, joten meillä oli reippaasti aikaa ottaa yhdet asukuvat. Matkustusvaatteena jumpsuit oli todella kätevä. Se on äärimmäisen mukava, mutta samalla ryhdikäs. Äitini opetti meitä aina pienenä pukeutumaan lentomatkojen ajaksi siististi, eikä siksi tule usein mieleen matkustaa esimerkiksi farkuissa tai verkkareissa. Mukavuuden kannalta verkkarit ovat toki aina houkutteleva vaihtoehto. Ehkä voisin yrittää ensi kerralla yhdistää jotain siistimpiä verkkareita rentoon bleiseriin ja tätä kautta luoda rennon tyylikkään matkustuslookin. Nykyään verkkareitakin on nimittäin niin moneen lähtöön.

Asukuvien lisäksi meillä riitti hyvin aikaa tutustua myös Istanbulin valtavan kentän lukuisiin ostosmahdollisuuksiin. Itse ostin kentältä vain muutaman Diorin meikkituotteen, jotka olivat huomattavasti edullisempia Suomen hintoihin nähden. Diorin kestosuosikkini, kulmakynä, oli täällä vain 20€. Normaalisti Helsingin Stockalla samainen kynä maksaa jopa 32€.

Kentältä löytyi myös esimerkiksi Victoria's Secretin pieni myymälä, mutta näiden alusvaatteiden hinnat olivat sen sijaan aivan taivaissa. Täällä yhdet alushousut maksoivat reilusti yli 10 euroa, kun normaalisti jenkeistä saa samalla hinnalla vähintään kolmet Victoria's secretin alushousut. En sitten raaskinnut tuhlata turhaan pennosiani, vaan päätin pyytää muutamia VS tuliaisia pikkusiskoltani, joka saapuu jenkeistä Suomeen tänään

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*