CATEGORIES
4.7.2014

Festival feelings

My Style

 

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Strapback: Rotsiauki

Jacket: Bik Bok (saatu)

Top: Bik Bok

Jeans: Never Denim (saatu)

Shoes: Bik Bok (saatu)

Bag: Esprit

 

Pian lähdemme tien päälle ja kohti Turkua! Minua jännittää jotenkin ihan äärimmäisen paljon tuleva viikonloppu ja ensimmäinen työkeikka Bik Bokin festivaalireportterina. Aivan mahtavaa, että ainakin sääilmoituksien mukaan luvassa on paljon aurinkoa viikonlopuksi! Pakkaan silti mukaani kumisaappaat, sadetakin ja lämpimiä vaatteita. Ei tästä Suomen suvesta voi koskaan tietää. Jos säät pysyvät kauniina, niin ensimmäisenä päivänä RuisRockissa päälläni näkyy jotain näissä kuvissa olevan asun tyyppistä. Kengät joudun ehkä vaihtamaan maihareihin, joihin voin pukea sukat alle. Uskoisin, että luvassa on monen tunnin edestä kävelyä ja siksi jalat on hyvä pitää mahdollisimman mukavissa oloissa.

Saa muuten nähdä miten päivityksien teko onnistuu itse festivaalialueella. Tarkoituksena on siis päivittää mahdollisimman reaaliajassa tunnelmia festareilta Bik Bokin sivustolle. Voisin kuvitella, että yhteysongelmia on kyllä luvassa, mutta katsotaan!

Olen ajastanut blogiin Street Style -postauksen lauantaiksi, mutta yritän saada jo ensimmäiset fiiliskuvat Ruissista teille sunnuntai-illaksi nähtäväksi. Sillä välin voitte kurkkia meidän menoa Bik Bokin viralliselta festarisivustolta. Alan muuten myös kirjoittamaan pieniä englanninkielisiä tiivistelmiä postausten loppuun siinä toivossa, että Bik Bokin sivuilta blogiini eksyisi myös muiden Pohjoismaiden lukijoita. Älkää siis ihmetelkö tätä uutta elementtiä blogissa.

Toivottavasti nähdään Ruississa! Tulkaa rohkeasti moikkaamaan jos kävelen vastaan :)

P.S Kohta ensimmäinen blogivuosi tulee muuten täyteen ja oli aika päivittää uusi banneri! Mitä pidätte?

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*