CATEGORIES
21.12.2017

KELIT KOHDILLAAN

My Style

Meillä kävi todella hyvä tuuri kelien kanssa täällä Vietnamissa ja joka päivä olemme saaneet nauttia auringon paahtavasta paisteesta! Keskipäivän aikaan on ollut jopa niin kuuma, että olemme vetäytyneet aina varjoon viettämään siestaa, mutta muuten on kyllä tullut kerättyä kunnolla D-vitamiinia varastoon. Aluksi sääennusteet lupailivat loppuviikolle kovia sateita, mutta myös nämä viimeiset päivät kääntyivät onneksemme poudan puolelle.

Lämpöasteet ovat joka päivä olleet +32 tienoilla ja iltasin alhaimmillaan +24, eikä ole ollut yhtään liian kosteaa tai hiostavaa. Ihan täydellinen sää. Ei ole kertaakaan tullut mieleenkään käyttää pitkiä paitoja tai housuja näiden kelien ansioista ja päivät kuluvatkin bikineissa/uikkarissa ja illat sitten mahdollisimman rennoissa vaatteissa.

MONKI Swimsuit

CÉLINE Shades

LEVI'S Shorts

DANIEL WELLINGTON Watch

ALDO Rings

Kuumien kelien vuoksi ilmavat, hyvää kangasta olevat LÖYSÄT mekot ovat olleet selkeästi reissun parasta antia. Päivisin helppona vaihtoehtona on ollut myös pukea farkkushortsit uikkarin päälle. Pari mekkoa meni kuitenkin heti pannaan nihkeiden keinokuitujen vuoksi, joten kannattaa vaatevalinnoissa suosia hengittäviä materiaaleja, kuten pellavaa! 

Pakkasin kaiken kaikkiaan todella kevyesti reissuun mukaan, mutta siltikin aivan liikaa. Aasiassa pärjää jotenkin aina todella pienellä tavaramäärällä, kun ei tule käytettyä meikkiä ja kevyet vaatteet mahtuvat niin pieneen tilaan, mutta sitä silti haluaa pelata aina "varman päälle". Minulla on esimerkiksi aivan turhaan mukana 2 hupparia sekä kolmet pitkät housut. Yhdet pitkät ilmavat housut on kyllä hyvä olla mukana jos sateet viilentävät ilmaa. Hyttyset voivat välillä myös ärsyttää, joten siitäkin syystä pitkät housut ja yksi pitkähihainen paita on hyvä olla mukana. Sanoisin kuitenkin, että kaikki takit voi huoletta jättää pakkaamatta. Ei olisi tullut mieleenkään laittaa edes farkkutakkia täällä päälle! 

//We've had such amazing weather the whole week! Because of that I've just been wearing my swimsuits/bikinis all day and than easy going dresses at night. It's super hot here so loose, comfy dresses are definitely winners. During the day time I just like to throw some denim shorts with my swimsuit and I'm good to go.//

Photos by Kira Haanpää

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*