CATEGORIES
8.12.2017

VIIKKO PULKASSA

My Style

TOMMY HILFIGER Knitwear

SAMSOE & SAMSOE Pants

SARENZA Shoes

BECKSÖNDERGAARD Scarf

SAINT LAURENT Bag

Cashmere coat made in Shanghai

Viikon viimeiset työtunnit käynnissä täällä Kaapelitehtaalla ja sitten olisi tarkoitus suunnistaa todella mukavan ja rennon viikonlopun pariin! Tänään menen heti ekaksi töiden jälkeen käymään isosiskoni luona, sillä he saapuivat VIHDOIN takaisin Suomeen koko perheen voimin. Ollut aivan kamala ikävä siskonpoikiani, joten aion heti juosta sinne halimaan heidät tainnoksiin. Losin metsäpalot ovat huolestuttaneet meitä kaikkia ja olen kyllä todella onnellinen, että he pääsivät sieltä alta nyt pois. Meidän koko perheellä on siellä kuitenkin valtavasti tuttuja ja rakkaita ihmisiä, joten toivotaan että koko tilanne saadaan pian kontrolliin. 

Huomenna on luvassa vuosittainen "The crew" tyttöjen joulubrunssi, jonka saan tällä kertaa vuorostani houstata. Illalla pitää siis ainakin vielä siivota ja käydä kaupassa valmiiksi, ettei aamulla tarvitse sitten sykkiä minnekään. Sunnuntaina luvassa on myös serkkujen pikkujoulut/puurohetki äidilläni ja myöhemmin illalla vielä toisen kaveriporukan pikkujouluillallinen Gaijinissa. Ihanaa rentoa yhdessäoloa ja kaikkien rakkaiden ihmisten näkemistä siis luvassa ilman mitään isompia juhlia. Varmasti siis todella ihana viikonloppu edessäpäin! 

Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua myös teille kaikille ♥

Photos by Julia Toivola

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina

    Ihanaa ja ikimuistoista viikonloppua sinne! Mikäs sen parempaa, kuin viettää aikaa rakkaimpiensa kanssa. Täällä ohjelmassa joulukuusen koristelua ja flunssan parantelua. Harmi kun ei oo enää yhtään Nyquileja jäljellä?

    • Kira Kosonen

      Voi ei! Pikaista paranemista sinne <3 Nyquilit on kyllä life saver vaikka olenkin niiden jäljiltä aina ihan kohmeessa aamulla :D