CATEGORIES
3.12.2017

PALJETTITOPPI KOLMEEN ERI TILAISUUTEEN

My Style

*Kaupallinen yhteistyö:LIDL
Odotus on nyt päättynyt ja huomenna maanantaina 4.12. se iskee taas kaikkiin LIDL-myymälöihin ympäri maailmaa... Esmara by Heidi Klum #LETSCELEBRATE mallisto on vihdoin täällä! Tämä LIDL:n sekä huippumalli Heidi Klumin toinen yhteistyömallisto on täynnä kimalletta, hohtoa, paljettia, samettia ja säihkettä. Todella kauniita yksilöitä, joita on helppo stailata jo omasta kaapistakin löytyviin kokonaisuuksiin.

Kaikki malliston tuotteet sekä niiden hinnat näet täältä, mutta ajattelin vielä tässä postauksessa näyttää miten helppo esimerkiksi malliston paljettitopit on yhdistää omaan tyyliin ja miten ne tuovat lisäsäihkettä usempaankin juhlaan eri tilaisuuksia ajatellen.

TYÖPAIKAN PIKKUJOULULOUNAS


Lisää juhlavaa säihkettä toimistotyyliin pukemalla #LETSCELEBRATE paljettitoppi (13,99€) valkoisen kauluspaidan päälle! Alaosana käy loistavasti malliston tekonahkahousut (12,99€) tai skinny farkut (14,99€). Myös klassiset mustat suorat housut tai esimerkiksi yksinkertainen hame saapikkaiden kanssa toimivat loistavasti alaosana. Paljettitoppia on saatavilla tässä samassa mallissa myös mustana sekä paksuilla olkaimilla hopeisena. Kuva hopeasta topista löytyy postauksen lopusta. Tämä kyseinen tyyli sopisi minusta todella kivasti myös joulupöytään!

ILLALLINEN YSTÄVIEN KANSSA


Omassa kalenterissani on ainakin todella paljon erilaisia pikkujouluillallisia ystävien kanssa ja tämä paljettitoppi tuokin ihanan lisämausteen perinteiseen bleiseri + housut tyyliin. Minulla oli myös yhdessä tapahtumassa tämä sama kokonaisuus päällä, mutta mustalla paljettitopilla sekä valkoisella bleiserilla! Todella raikas ja talvinen juhlatyyli, vaikka valkoinen bleiseri mielletäänkin yleisesti enemmän kesävaatteeksi.

PIKKUJOULUT TAI UUDEN VUODEN JUHLAT


Jos illallinen ystävien kanssa venyy vielä juhlien puolelle, niin bleiserin voi jättää narikkaan ja antaa topin kimallella kaikessa komeudessaan sellaisenaan. Tämä olisi myös todella helppo ja kiva uuden vuoden juhlatyyli! Postauksen kuvissa minulla on jalassa myös ensimmäisestä #LETSWOW mallistosta tutut nahkanilkkurit, jotka ovat kyllä yhdet mukavimmista nilkkureistani tällä hetkellä. Nämä samaiset nilkkurit (29,99€) tulevat myyntiin myös tähän toiseen mallistoon, joten kannattaa olla hereillä huomenna.

Kaikkia pikkujouluja ja uutta vuotta ajatellen mallistossa on paljon muitakin ihania tuotteita, joista lempparini näet tässä seuraavassa kollaasissa.

PALJETTITOPPI KOLMEEN ERI TILAISUUTEEN - ASU

KappAhl Jacket

KappAhl Shirt

LIDL Esmara by Heidi Klum Top

LIDL Esmara by Heidi Klum Pants

LIDL Esmara by Heidi Klum Shoes 

Chanel Bag

Ei siis muuta, kuin ajoissa huomenna ostoksille, että ehdit saamaan omat suosikkisi kotiin. Oikein ihanaa, säihkyvää ja iloista juhlakautta kaikille!

Lidlin ja Heidi Klumin toinen yhteistyömallisto #LETSCELEBRATE –tulee myyntiin kaikkiin Lidl-myymälöihin ma 4.12.2017

Photos by Hanna Väyrynen / Kuvauspaikka VIN VIN

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • PIa

    Great idea with the white button down! Will copy shamelessly:-). Stunning pics.