CATEGORIES
27.11.2017

METALLIN KOVA MAANANTAI

My Style

Univarastot ovat täynnä, keho ravittu ja huollettu sekä duunit saatu taas rullaamaan. Niin paljon parempi mieli aloittaa tämä viikko! Torkutan yleensä aamuisin aina todella pitkään, mutta tänään pinkasin heti ylös kellon soitua. Maanantaita piristää myös huomattavasti se, että Julia saapui takaisin Suomeen viiden viikon seikkailuiltaan! On ollut vähän haasteita saada materiaalia samalla tahdilla kasaan, kun Julia ja siskoni ovat molemmat olleet pitkään ulkomailla, mutta nyt tämä onneksi helpottuu.

Tänään tultiinkin sitten heti yhdessä tänne meidän uudelle toimistollemme Kaapelitehtaalle ja pääsin näyttämään Julialle paikkoja. Vaikka aluksi itseäni ahdisti vähän keskustasta siirtyminen tänne syrjään, niin nyt on kyllä jo ihan eri fiilis. Uusi toimisto on niin ihanan avara upealla merinäköalalla ja mm. alakerran Hima&Sali ravintola on kyllä vakuuttanut joka päivä vaihtuvalla lounaallaan. On niin ihanan helppo mennä aina vaan suoraan hissillä alakertaan syömään. Varsinkin näissä talven tuiskeissa tämä on iso plussa.

KAPPAHL Jacket

SELECTED FEMME Knitwear

SPANX Leggings

TIMBERLAND Shoes

ADIDAS Backpack

Viikonloppuna tuli muuten harjoiteltua aika paljonkin lisää videoiden tekemistä ja niitä on nyt luvassa huomattavasti enemmän! Olen ihan fiiliksissä siitä, että pystyn uuden lisävalon ja videokameran avulla kuvaamaan myös pimeän aikaan. Asukuvien vuoksi luonnonvalon kanssa kikkailu jatkuu kyllä ihan samalla tavalla kuin aina ennenkin, mutta ainakin kaikki höpöttelyvideot, tutoriaalit snm. onnistuvat nyt sata kertaa helpommin. 

Nyt jatkan vielä hetken muutaman videon editoimista toimistolla ja sitten pinkaisen salille. Hyvä treeni, sauna ja ruoka kruunaavat vielä tämän metallisen maanantain. Tästä on hyvä jatkaa viikkoa! :)

//After a well rested weekend I'm so set for the upcoming week! I feel totally different compared to last week... Just had some sort of winter blues or something. Felt so exhausted all the time and couldn't get anything really done. That's why I just stayed at home this weekend, did some exercise, ate really well and got some work done. I shot some video material for you that I'm now actually editing at the office! So happy about my new ring light and video camera. They'll make my life so much easier from now on. I still have to juggle with natural light of course with all the outfit pics, but even that will be so much easier now that Julia is back at the office!! She and my big sister have both been gone for several weeks, so I've been having some trouble shooting outfits. That will also get better now so a very happy girl here at the office!//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Km

  Oi ihana takki!❤️ Tiedätkö, milloin tulee myyntiin?

  • Kira Kosonen

   Moikka! On ollu jo myynnissä monta kuukautta! Toivottovasti ei ole poistunut!

   • Km

    Okei, kiitti tiedosta!🙈👍 Tyylikäs blogisi inspiroi näköjään vähän jälkijunassakin. Hyvää joulun odotusta Kira!