CATEGORIES
24.11.2017

EI NIIN ANSAITTU VIIKONLOPPU

My Style

Kulunut viikko on rehellisesti mennyt niin penkin alle, että perjantai ja viikonloppu ylipäätään eivät tunnu jotenkin yhtään ansaitulta. Ihan sellainen tunne, ettei olisi saanut mitään fiksua aikaiseksi koko viikon aikana! :D Toimistolla on tullut oltua vaan aika lyhyitä pätkiä päivisin ja senkin ajan olen käyttänyt ihan ihme nettihaahuiluun ja "inspiraation" etsimiseen. Ihan höpö höpö hommaa.

En ole myöskään kertaakaan käynyt salilla ja kokkailun sijaan on Woltkin laulanut vaan huolella. Todella laiska viikko takana, joka on varmasti välillä ihan sallittua, mutta näinä pimeinä alkutalven aikoina se vaan pahentaa väsymystä. Ainakin omalla kohdallani. Säännöllinen unirytmi, duunien saaminen maaliin, urheilu ja hyvä ruoka pitävät ainakin oman pääni kasassa. Tämä viikko on kyllä ollut kaiken sen vastakohta.

GINA TRICOT Earrings

KAPPAHL Top

KAPPAHL Pants

Eilen sain itseni onneksi vähän niskasta kiinni ja hoidin kiukulla kaikkia rästiin jääneitä toimistoasioita maaliin. Sen jälkeen suunnistin vielä kameratarvikseostoksille ja kävin ostamassa pitkään suunnitellun valosysteemin kotiin, jotta erilaisten videoiden kuvaaminen onnistuisi helpommin. Nyt kotoa löytyy kunnon valot ja kameratelineet! Vierashuoneesta tulee kyllä täydellinen pikku studio.

Tänään neuvottelut ovat käyneet myös toimistolla kuumana uuden videokameran ostamisesta. Kundit ovat nimittäin päivittämässä omaa repertuaariaan ja voisin siinä samalla saada heiltä vähän uutta kalustoa hyvään hintaan. He ovat tosiaan kaikki videotuotannon ammattilaisia ja olenkin aina saanut lainata milloin mitäkin juttuja heiltä kuvauksia varten, mutta nyt tekee mieli saada ihan omat setit kasaan. 

Tälläiset jutut tuovat kyllä yllättävän paljon lisäbuustia siihen omaan tekemiseen ja olenkin varma, että ensi viikko sujuu jo ihan erilaisissa fiiliksissä. Ainakin oma into nousi ihan eri tavalla taas esiin. Ensi viikolla sitten ansaitaan se viikonloppu! 

Photos by Hanna Väyrynen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*