CATEGORIES
20.11.2017

MAANANTAI MAASTOUTUMINEN

My Style

Maanantai on aina vähän sellaista maastoutumisen aikaa. Tekee mieli leikkiä näkymätöntä yökkärissä lakanoiden välissä, käpertyä isoimman neuleen ja toppiksen uumeniin sekä hautautua illalla oloasussa vilttien alle sohvalle. Ja se on kuulkaas ihan enemmän kuin ok! Maanantai maastoutumisen kruunaa vielä joku lämmin keitto ja hyvä elokuva. Hyggeily noin muutenkin tekee kaikista maanantaista aina vähän paremman.

MONKI Jacket

UNIGLO Cashmere beanie

KAPPAHL Cashmere sweater

LIDL Esmara by Heidi Klum Leather pants

PUMA Sneakers

SAINT LAURENT Bag

 

Koska viikonloppu kului Nelly X-MAS hotellissa glittermekkojen, tähtipölyn sekä skumppapullojen räiskeessä, niin on tänään vielä vähän enemmän fiilistä maastoutua sinne vilttien alle. Kellään samanlainen fiilis? 

Photos by Netta Suikkanen

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Salla

  Tunnistin niin itseni tästä, harrastan tuota maanantaimaastoilua varmaan joka viikko :D Tekee juurikin mieli piiloutua päiväksi, ottaa vähän hissukseen ja laskeutua pehmeästi taas uuteen viikkoon.

  • Kira Kosonen

   Kyllä! Ja se on musta ihan enemmän ku ok. Sen myötä oppii jopa vähän tykkäämään maanantaista ;) <3

 • Jonna

  Yess, täällä yksi jolla ihan samanlainen fiilis ja maastoutumisen tarve. Pikkuisen painaa vieläkin lauantai, mutta oli niiin hauskat kekkerit! Ihanan seesteiset kuvat 😘

 • Carla

  Moikka Kira! Hyviä nahkahousuja metsästäneenä on nyt pakko kysyä että onko nuo omasi aitoa nahkaa ja jos on, niin kai ne on vasta tulossa myyntiin? :D

  • Kira Kosonen

   Ei ole aitoa nahkaa, mutta jäljitelmä oikeasti todella erinomainen. Tulee myyntiin 4.12. LIDL myymälöihin!!

 • Iina

  Me also! Kun heräsin,niin en meinannut saada silmiä millään auki ja mietin (oikeasti) että mikä päivä on. Aika harvoin oon niin ”jäässä”, kuin tänä aamuna. Mietin alakertaan tepsutellessani, että pitäiskö olla kokopäivä vaan sisällä ja katsella telkkua.. Nyt muutaman kahvikupposen jälkeen, päivään heränneenä, totean kuitenkin että parempi hoitaa pyykit koneeseen ja kaappiin, herättää kuopus aamupalalle ja tehtävä retki ruokakauppaan ja..maybe another day perhaps!? 🙈 (ruuhkavuodet)
  Ihanaa hyggepäivää sinne ☀️😴💆🏼