CATEGORIES
26.10.2017

5 x VIIKON PUHEENAIHE

My Style

TOMMY HILFIGER Jacket

BALMUIR Scarf

H&M Knitwear

GINA TRICOT Jeans

DR.MARTENS Shoes

SAINT LAURENT Bag

HALLOWEEN

Meidän kaveriporukan vuosittaiset Halloween-bileet ovat taas lauantaina ja kaikki säntäilevät pitkin kaupunkia yrittäen löytää vielä viime hetken lisäyksiä asuihin. Itse olen tänä vuonna toooooodella myöhässä josta johtuen huominen iltapäivä on pyhitetty paniikkiostoksille. Saa nähdä mitä keksin. 

LUMI

Kyllä kyllä ulkona sataa lunta ja lumen tuloa sekä viikon kelejä olen spekuloinut nyt joka päivä intenssiivisesti jonkun kanssa. Isän kanssa puin sitä uskallanko ajaa auton huoltoon, koska kesätassut ovat vielä alla ja siskon kanssa raavittiin aamulla päätä mitä tehdään kuvausjuttujen kanssa. Deadlinet molemmilla niskassa, joten ei varmaan auta muu kun lähteä lisävalo-ostoksille ja laittaa kotistudio taas talveksi pystyyn! 

PUPPY LOVE

Rakas ystäväni on saamassa perheenlisäystä pienen koiranpennun muodossa sunnuntaina ja EN MALTA ODOTTAA!!!!! Viikon aikana whatsapp on laulanut kaikkien valmisteluiden johdosta. Sydän sulaa jo valmiiksi.

TOIMISTOMUUTTO

Meidän koko toimiston olisi tarkoitus muuttaa Kaapelitehtaalle ensi viikolla, mutta kaikki asiat ovat vielä ihan levällään :D Julia ehti myös karata Kapkaupungin auringon alle Saaran häiden johdosta, joten saan raapia yksin päätäni meidän huoneen muuton kanssa. Pakko laittaa molempien miehet varmaan asialle. 

KAHVI-KARDEMUMMA PANNUKAKUT

Mieleni teki viime sunnuntaina yhtäkkiä perinteisiä amerikkalaisia pannukakkuja ja kaapista löytyi kaikki tarvittavat ainesosat paitsi maito. Löysin kuitenkin jääkapista Latte -kahvijuoman, joka oli tehty maidosta. En jaksanut lähteä kauppaan, joten käytin sitten kahvijuomaa maidon korvikkeena ja tuloksena oli parhaimmat pannarit, joita olen koskaan tehnyt! Lisämausteena setissä toimi myös kardemumma. Kuvasin kokeiluni Instagram storyn puolelle, josta olen tällä viikolla puhunut todella monen tutun kanssa, haha. Resepti näihin vahinkopannareihin huomenna blogissa.

4 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Laura

  Hah luen tässä kokeisiin ja tuli vastaan sana intensiivinen. Tuli jotenkin heti mieleen sun blogi, kun kirjoitat aina sanan “intenssiivine” 😊 tää ei todellakaan mikään kritiikki kirjoitustavasta vaan piti nyt tulla kirjoittelemaan terveiset kun tulit mieleen :D Hyvää alkavaa viikkoa!

  • Kira Kosonen

   Haha eikä kirjoitanko?? Pitää alkaa kiinnittämään enemmän huomioita :D Ihanaa viikkoa ja tsemppiä kokeisiin!!! <3

 • RO

  Tässä melko helppo halloween idea, jota itse käytin viime vuonna! :)

  https://www.youtube.com/watch?v=M7cXTYgpd44

  • Kira Kosonen

   KIITOS!!! En kyllä tiedä onnistuisinko tossa :D :D :D