CATEGORIES
15.10.2014

Black lace

My Style

Photos: Hanna @ Strictly Style

GINA TRICOT Lace

NORR Top

ESPRIT Shorts

ZARA Shoes

 

 

Tätä mustaa pitsiviittaa ei ole vielä näkynytkään blogissa, vaikka kaapissani se on asustanut jo viime keväästä asti. Käytän sitä todella usein ulkomailla, koska se on äärimmäisen kevyt ja viileä päällä, sekä se toimii niin poolilla kuin myös iltakäytössä.

Tänään illalla juhlitaan siis ELLE Style Awardseja ja suureksi yllätyksekseni olen täysin valmis iltaa varten! Yleensä tässä vaiheessa vielä sinkoilen ympäri kaupunkia yrittäen etsia sopivia koruja, kynsilakkaa tms. Puku roikkuu pukupussissa, uusi laukku hankittu, kynnet ja varpaat on tuunattu, korut käyty hakemassa lainaan Spaltin PR -toimistosta ja nyt odottelen kotona suihkunraikkaana vaan lähtöä. Ihanat ystäväni Kristiina ja Teemu huolehtivat taas kerran meikistäni ja hiuksistani. Täydellistä, että itse ei tarvitse stressta sitä, että onnistuuko se naama tai hiukset! Luotan ystäviini sataprosenttisesti, niin voin vaan istua tuoliin ja rentoutua ennen iltaa. Luksusta. Aika harvinaista herkkua muutenkin valmistautua näin perusteellisesti tiettyä iltaa varten, mutta ylpeänä Elleläisenä haluan tietenkin panostaa tapahtumaa varten!

MTV Katsomosta voitte katsoa livenä tunnelmia gaalan punaiselta matolta klo:18-18.30! Ava -kanava esittää sitten gaalan kokonaisuudessaan lauantaina klo:20.00. Iso ilta tulossa kaikille meille Elleläisille! Jos olet illalla paikan päällä juhlimassa niin tulethan vetämään hihasta? Itseasiassa hihoja ei puvussani ole, mutta vetäise vaikka pitsihelmasta ;)

 

// You guys haven't seen this lace cape before, but it's one of my favorites for warm locations! It's so light and breezy. I can also use it by the pool or as an evening outfit.Today is time to celebrate the ELLE Style Awards and to my big surprise I'm totally ready! Usually at this point I'm running around town trying to find jewellery, nailpolish etc. But no, I'm all set and just waiting to leave the house for my make-up and hair! My glam squad Kristiina and Teemu are once again behind my evening look. I trust them 100 procent so I can just sit at their chairs and relax. Perfect!

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*