CATEGORIES
10.10.2017

PINK SILK DRESS

My Style

TWINSET Dress

STEVE MADDEN Sandals 

SAINT LAURENT Bag

H&M Accessories

CÉLINE Shades

Kuulin, että Suomessa sateet ovat jatkuneet todella rankkoina koko viikon ajan, joten olen ekstra kiitollinen siitä, että täällä on on ollut näinkin hyvät kelit koko reissun ajan. Puolipilvistä ja lämpötila joka päivä sellaista 21-25. Illat ovat tosin kuitenkin Ibizalla jo todella viileitä ja pelkässä kesämekossa ei kannata lähteä ulos illalla syömään. Minulla on yhdet pitkät housut, farkkutakki ja neule mukana ja olenkin niiden komboja käyttänyt melkein joka ilta. Päivällä tosin pärjää hyvin pelkässä mekossa tai shortseissa! Ihanaa, miten kesä jatkuu täällä vielä niin pitkään. 

Höyrytin muuten tämän mekon hotellihuoneen suihkukopissa ennen lounaalle lähtöä, mutta istuimme täyteen pakatussa autossa rantaruuhkassa niin pitkään, että mekko ehti rypistyä uudelleen. Kaunis, mutta haastava materiaali tämä silkki kyllä. Olisiko kenelläkään mitään hyviä silkki-vinkkejä reissuja varten?

//Heard the weather in Helsinki is super bad so I'm happy that the sun is out here. Even for a few hours a day! It's been half cloudy half sunny the entire trip, but the temperature stays the same (+21 to 25 degrees). During the day time I can wear just dresses, but in the evening it gets quite chilly and I definitely need a jacket or something warm with me. Can't complain though. Completely feels like summer during the days!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*