CATEGORIES
2.10.2017

HELLO RED LOVE

My Style

KAPPAHL Jacket

ZARA Knitwear

GINA TRICOT Jeans

LIDL Esmara by Heidi Klum Boots

SAINT LAURENT Bag

Olisin mieluusti voinut viettää tämänkin viikonlopun kotisohvalla hyggeillessä, mutta ystävän synttärit, JVG:n keikka ja kavereiden järjestämät juhlat pitivät huolen siitä, että villasukat saivat nyt vähän tuulettua. Oli kyllä niin ihanaa nähdä kaikkia ystäviä viikonlopun aikana, joten oikein onnistunut ja mahtava oli tämäkin viikonloppu! Vireystaso on vaan ihan eri viime viikkoon nähden. Kyllä ne kunnolliset stay at home viikonloput tekevät vaan tehtävänsä. 

Tällä viikolla on pientä hässäkkää tiedossa, sillä lähden taas perjantaina reissun päälle. Ei onneksi mitään älytöntä kiirettä, mutta sellasta pikkusäätöä. Reissujen aikana saa onneksi aina niin mahtavasti materiaalia kasaan, että blogin päivittäminen helpottuu, mutta muut työhommat tuppaa reissuissa vähän kasaantumaan. Yritänkin nyt parhaimpani mukaan hoitaa juttuja pois alta!

Yksi asia, jonka haluaisin työjuttujen lisäksi myös saada aikaan on vaatekaappien siivoaminen sekä syystakkien karsiminen. Minulla on aivan liian monta takkia tällä hetkellä kaapissa ja ostan niitä silti vaan lisää. Myönnän, että minulla on ongelma tämän suhteen. Voisin hyvin laittaa muutamia vanhoja takkejani kiertoon ja saada kaappiin vähän lisää tilaa. Tämä kaunis punainen uutukainen ei pysty muuten hengittämään. Pieni Kira-kirppis olisi siis paikallaan!

//I've never been the type of girl who goes super crazy over shoes or bags, but jackets... definitely have a problem there. I have SO FREAKIN many jackets, but still buy new ones all the time. I tried to stay away from the stores this fall, but still new jackets have already found their way into my closet. Like this red love. Isn't she a beauty? Need to make room for it now so have to sell some of my old ones. Maybe a small second hand Kira shop would be in place.//

Photos by Hanna Väyrynen

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Oooooh! Toi neule! Ihana kaulus ja niin pehmeän sekä lämpöisen näköinen?
  Miten mä en oo bongannut tommoista Zarasta?
  Kolme kannatushuutoa kirppikselle!!!
  Btw. vähän ohi aiheen mutta sä matkustat paljon niin onko sulla kokemusta guessin matkalaukuista?! Haluaisin itselleni siistin ja tyylikkään cabin laukun. Guessin sivuilta bongasin kivan laukun (2v takuu sisältyy). Tai onko sulla suositella jotain hyvää ja tyylikästä matkalaukkua?!

 • Kaisa

  Hei Kira! Kauniita kuvia jälleen kerran <3
  Olenkin monesti ihaillut sinun laajaa takkivalikoimaasi, tuntuu että sinulla on joka tilaisuuteen, tilanteeseen, säähän etc. sopiva ulkotakki ;) Mielenkiinnolla jään siis odottamaan Kira-kirppistä.
  Ihanaa tulevaa reissua ja syksyn tunnelmaa toivotellen! Reissupostauksistasi saa aina niin paljon inspistä myös omiin matkoihin ja matkapukeutumiseen. :)