CATEGORIES
22.9.2017

TRAVEL LOOK

My Style

DIESEL Jumper & Pants

ADIDAS Shoes

CHANEL Bag

SAINT LAURENT Bag

SAMSONITE Cabin bag

Erilaiset verkkapuvut ovat muodostuneet isoksi osaksi omaa tyyliäni, mutta niissä pitää aina olla jokin juju. Tässä kokonaisuudessa rakastan paidan ja housujen metallisia yksityiskohtia, jotka tekevät heti asusta mielestäni mielenkiintoisen. Tämä kävi loistavasti matkustusasusta New Yorkiin!

Kaikilla kolmella laukulla on myös oma virkansa matkustustyylissäni. Laitan aina pieneen crossbody laukkuun passin, puhelimen ja lompakon, jotta ne ovat mahdollisimman helposti ulottuvissa. Mustaan tote-laukkuun pakkaan aina kaikki muuten lennon aikana tarvittavat asiat, kuten tietokoneen, vesipullon, lehdet, snacksit, lentosukat, kasvosuihkeen yms. Cabin-laukkuun pakkaan sitten aina kaikki kamerat, linssit, laturit ja muut asiat mitä ilman en missään nimessä pärjäisi jos ruumalaukku ei saapuisikaan perille. Aikamoinen arsenaali siis aina mukana kaikilla lennoilla, mutta työmatkoilla ei voi oikein ottaa riskejä. En kyllä muutenkaan laittaisi ikinä mm. kameraa ja linssejä ruumaan, joten tällä laukkukombolla yleensä mennään.

Tänä viikonloppuna on reissujen sijaan tarkoituksena vaan nauttia kodin rauhasta hyvän ruoan ja parhaan seuran parissa. Paljon vaan sporttailua ja rentoumista tiedossa, jota ainakin kehoni huutaa jo kipeästi. Ihanaa viikonloppua kaikille!

//Comfy, cozy and cool. Maybe my favorite travel look of the year so far!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*