CATEGORIES
20.9.2017

FALL FLORAL

My Style

TWINSET Dress (PR borrowed)

GUCCI Bag

ZARA Shoes

H&M Earrings

Nämä kuvat voisivat ihan yhtä hyvin olla Pariisista tai esimerkiksi Roomasta, mutta ei. Nykin hotellin edustalla Chinatownissa napattu! Reissussa tuli käytettyä uutta laukkua oikein kunnolla ja tässä yksi tyyli, jonka kanssa se näytti minusta ihanalta. Syksyinen kukkamekko ja sen kaunis printti toimivat täydellisesti yhteen laukun sävyn kanssa ja kokonaisuus oli minusta kauniin naisellinen, mutta yllättävä samaan aikaan. Tein myös itse DNA-mainoksen stailauksen (joko olette nähneet sen??) ja tämä oli yksi mainokseen päätyneistä tyyleistä. Aivan ihana mekko, jonka kaunis kukkakuosi taittuu loistavasti myös syksyyn.

//Can you imagine these photos were taken in front of our hotel in Chinatown NYC? Looks more like Paris or Rome if you ask me. I love this dress. The perfect fall floral!//

Photos by Julia Toivola

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaisa

  Upeita kuvia ja erittäin tyylikäs mekko. Juuri sopivan boheemia tyyliä joka sopii kyseiseen kuvauslokaatioon ja sinulle täydellisesti. Asusteet ja stailaus täys-kymppi! :) Tulee ihan mieleen sinun upeat muotipostaukset viime kesän Välimeren-risteilyltäsi.
  Täytyypä katsastaa tuo mainitsemasi mainos. Minä kun en juurikaan tv:tä katso niin on jäänyt ihan väliin.

 • Iina

  Mä alan ihastumaan vaan enemmän ja enemmän tohon laukkuun! Se on kyllä todella kaunis ?
  Onneksi voi aina haaveilla ?
  Mä tykkäsin kyllä siitä mainoksesta! Tuli sex and the city-vibat? Mainos oli todella tyylikäs ja informatiivinen! Stailaus myös todella onnistunut. Hyvä sinä-oot kyllä lahjakas! Malli, esiintyjä, bloggaaja.. Wau!