CATEGORIES
21.9.2017

PANTS PANTS PANTS

My Style

Kaupallinen yhteistyö: KappAhl
Olen aina ollut tyyliltäni vähän poikamainen, jonka vuoksi olen myös aina ollut vähän enemmän housu- kuin hametyyppi. Kaikki hameet ja mekot kaapissani ovat enimmäkseen kesäkäytössä ja näin syksyn ja talven tullen siirryn heti välittömästi taas tuttuun ja turvalliseen kaksilahkeiseen tyyliini. Onneksi erilaisia housumalleja on kuitenkin niin älyttömästi nykyään, ettei homma mene tylsäksi. Sainkin yhteistyössä KappAhlin kanssa valita viidet lempparihousut heidän todella laajasta syysvalikoimastaan ja ajattelin tässä vähän demonstroida miten nämä kaikki erilaiset housumallit taittuvat omaan tyyliini.

CULOTTES


Minulla kesti aika pitkään tykästyä tähän housumalliin ja vaikka nämä housut eivät varmaan koskaan tule olemaan ne poikaystävän lempparit, niin silti huomaan kiikuttavani niitä yhä useammin kassalle. Näissä housuissa yhdistyy jollain tapaa hameiden rentous ja housujen ryhdikkyys. Parhaalta culotte-housut näyttävät minusta klassisten tennareiden, avokkaiden tai korkeavartisten nilkkureiden kanssa. Tämä kuvien tyyli sopisi avokkaiden kanssa loistavasti johonkin illanviettoon, mutta toimistoa varten pukisin tämän lisäksi vielä toki puseron tai klassisen valkoisen t-paidan.

METALLI


Keneltäkään ei ole mennyt varmaan ohi, että olen tykästynyt todella paljon metallin hohtoon tämän syksyn aikana! Siksi nämä hauskat hopeanhohtoiset stretch-housut oli ehdottomasti yksi valintani KappAhlin valikoimasta. Ensimmäisenä reaktiona olisi varmaan pukea nämä disco-housut iltamenoihin, mutta miksi ei piristää niillä vähän myös päivätyyliä? Rento kashmirneule tuo juuri tarvittavan tasapainon asuun, jonka ansiosta se sopisi hyvin myös toimistolle. Lisäryhtiä asuun toisi vielä valkoinen kauluspaita tuohon neuleen alle.

RAIDAT


Yhtenä todella isona trendielementtinä housuissa on tänä syksynä housujen sivuissa kulkevat raidat. Parhaalta nämä raidalliset housut näyttävat minusta silloin, kun raitojen värin toistaa vielä jossain muussa asun elementissä, kuten tässä kohtaa asun paidassa. Tykkään myös todella paljon näistä lyhyemmän mallin suorista housuista, jotka toimii todella kivasti korkokenkien sekä lenkkareiden parina.

FARKUT


Olen tehnyt jo useamman kerran yhteistyötä KappAhlin kanssa liittyen heidän housuihinsa, mutta silloin keskiössä on ollut brändin farkut. Liputan edelleen isosti heidän farkkujensa puolesta, sillä niiden istuvuus on itselleni vaan niin hyvä. Varsinkin nämä korkeavyötäröiset stretch-farkut ovat sellaisia, jotka ovat todella usein jalassa. Näissä kuvissa näette myös KappAhlin uudet shaping-farkut, jotka antavat vähän ekstra muotoa ja kohotusta pyllylle. Tarvittu ominaisuus ainakin täällä! Samaiset farkut ovat saatavilla myös mustassa värissä.

VÄLJÄT SUORAT HOUSUT


Klassisten suorien housujen sijaan olen huomannut, että omalle kehonmallille sopii vähän paremmin nämä leveämmän mallin suorat housut. Ne jotenkin solakoittaa jalkoja ja tuo vähän ekstra pituutta. Käytän tämän mallin housuja todella usein erilaisissa työtilaisuuksissa ja yhdistän niihin aina vähän tilaisuudesta riippuen joko jakun, neuleen, topin tai esimerkiksi hyvin istuvan bodyn. Tämä kuvien kokonaisuus on todella mukava tyyli jokapäiväisiin työmenoihin, mutta iltaa varten vaihtaisin jalkaan avokkaat ja esimerkiksi lyhyen topin. Pakko myös mainita, että nämä housut ovat osa KappAhlin Always Black -valikoimaa, jossa musta väri pitää aina pintansa pesukertojen jälkeen. Iso peukku sille.

Mikä näistä oli oma suosikkisi? Näiden housutyylien lisäksi näet vielä koko KappAhlin housuvalikoiman TÄSTÄ. Todella laaja valikoima klassisia housuja, trendikappaleita ja tietty farkkuja, jotka kuuluvat omiin luottovaatteisiini. Myös kaikki kuvissa näkyvät paidat ovat KappAhlin uusinta valikoimaa ja varsinkin tuo harmaa kashmirneule on ehdoton suosikkini. Niitä ei koskaan voi olla liikaa. Syksy on kyllä pukeutumisen parasta aikaa!

Photos by Hanna Väyrynen
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*