CATEGORIES
13.9.2017

SUCCESSFUL

My Style

DIESEL Jacket

DIESEL T-shirt

LIDL Jeans

ZARA Shoes

SAINT LAURENT Bag

Kuluneeseen viikkoon on sisältynyt paljon duunia, hauskanpitoa, naurukohtauksia, kiukkupuuskia (väsymys, nälkä tai molemmat), aivan liian vähän unta ja mitä parhaassa seurassa olemista. Olen aivan totaalisen loppu intenssiivisen kaupunkiloman tahdista, aikaerosta ja univeloista, mutta kaikki sen arvoista. Niin paljon upeita juttuja päässyt tekemään tällä viikolla, että ei haittaa yhtään. Kotona ehtii sitten ladata taas akkuja!

Eilen vietimme vikaa kokonaista päivää täällä New Yorkissa ennen matkaa kotiin. Kävimme mm. Williamsbergissa vintage ostoksilla ja melkein kaikki tekivät ihan mielettämiä löytöjä! Johanna löysi upeat Manolo Blahnikit 30 dollarilla, Elisa ihanan Guccin jakun, Jenni Alexander Wangin mekon ja minä nämä Balenciagan bootsit vähän reilu sadalla dollarilla. Kengät maksavat uutena 1  275 dollaria, joten aikamoinen löytö nämäkin. Menestyksellinen reissu siis kaikin puolin! Vintage ostosvinkkejä tulossa myöhemmin tänne vintage asuni yhteydessä. Nyt vielä vikaa kertaa nyc aamupala naamaan ja vähän kiertelyä ennen kentälle suuntaamista!

//Enjoying the streets of New York for a few more hours and than heading home. ♥//

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Chanel

  Saako udella paljon maksoit siitä käytetystä punaisesta chanelista? Ja onko se kokoa Small? :) etsin samanlaista, siksi kyselen :)

  • Kira Kosonen

   Moikka! Maksoin siitä 2500€ ja vaikka se oli second hand niin silti täysin koskematon <3 Ja kyllä koko on chevron square small!

 • Minna

  Katoin sun insta storeista, että olit löytänyt balenciagat ja lähetin heti mun siskolle screenshotin että “miksi en minä??!!?” :’D oon haaveillu noista kengistä jo pienen ikuisuuden! Ehkä joku päivä mullakin on ne :) huippu löytö!