CATEGORIES
27.8.2017

BLACK AND RED

My Style

GINA TRICOT Top

CHANEL Bag

NLY Shoes

DW Watch

Pants from Valkoinen Elefantti

 

Tässä vielä paremmat kuvat Dior tapahtuman lookistani! Saavuttuamme Kokkedalin linnaan meillä oli ainoastaan kymmenen minuuttia aikaa valmistautua tapahtumaa varten, joten en ehtinyt tekemään muuta, kuin vaihtamaan vaatteet. Tukka jäi kyllä siinä hässäkässä huolettomasti auki ja meikkikin ihan puolitiehen. Onneksi meille kuitenkin esiteltiin pian näiden kuvien oton jälkeen kaikkia ihania Diorin meikkiuutuuksia, joten pääsin ehostautumaan ammattilaisten avulla ja punaamaan huulet, joka toi tyyliin kaivatun loppusilauksen. Kokomusta asu punaisilla huulilla ja laukulla toimi kyllä todella kivasti! 

Viikonloppu on mennyt suunnitellun mukaisesti todella rennoissa tunnelmissa kotosalla ja olen ehtinyt ihanasti lataamaan akkuja. Minulla on tulevalla viikolla muutama todella tärkeä tapaaminen ja muutenkin kiireinen viikko tulossa, niin lepo oli tähän väliin enemmän kuin kaivattua. Nyt vielä hetki GOT -maratonia (KÄÄK finaalijakso tulee huomenna!) ja makaronilaatikkoa ennen maanantain saapumista. Ihanaa ja rentoa sunnuntaita kaikille!

//My look from the Dior event. All black with red details for the win!//

Photos by Jonna Leppänen

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Kristiina

    Hei mitä kysnilakkaa sulla on näissä kuvissa? Nimittäin aika ihanan väristä <3

    • Kira Kosonen

      Moikka! Olen nyt kesän ajan käynyt geelilakkaamassa kynnet, joten väri on Asian Nails nimisen paikan valikoimasta. Ihan puhdas vitivalkoinen vaan :)